ÜRÜN ARAŞTIRMA VE ALMA NEDENİM
Üniversite öğrencisi olduğum için okul zamanlarımda yanımda telefon dışında kolay taşıyabileceğim bir cihaz olsun istiyordum. 14 İnç bir laptop almak yerine Tablet arayışına girdim. Karşıma Huawei MatePad 11 çıktı. Google olmadığını biliyordum ve bu benim için sorun değildi. 2-3 Video araştırmasından sonra cihazı almakta kararımı verdim.
KARGO SÜRECİ
Ürünü cumartesi akşamı (04/02/2023) Huawei'in resmi sitesinden kalem ile birlikte 8848 TL'ye sipariş verdim. Bugün (07/02/2023) saat 1 civarında yurtiçi kargo tarafından teslim edildi.
HUAWEİ MATEPAD 11 TEMEL ÖZELLİKLER
10.95 İnç 2K 120HZ IPS tabanlı ekran
Snapdragon 865 İşlemci
6GB Ram, 128GB Hafıza
7250 mAh Batarya
MATEPAD 11 VE AKSESUARLARIN İÇERİĞİ
Tabletin içerisinden Max 22.5W destekli hızlı şarj özellikli bir adaptör ve Type A'dan Type C'ye bir kablo çıkıyor
klavyeden sadece klavye
kalemden ise kalem ve 1 adet yedek uç
İLK BAKIŞ (3 SAATLİK) DENEYİMİM
Cihazın temel ara yüzü iPad'e çok benziyor. Kullanımı rahat ve akıcı. 120HZ şuan iyi ama bir kaç gün sonra alışacağım ve 60HZ'den farkı kalmayacak. Henüz bir şeyler izlemedim ama her gece yatmadan iPhone 12 cihazımdan izlediğim diziyi (Exorcist) bu akşam tabletten izleyeceğim ve ileride gelecek olan uzun kullanım deneyim konusunda bahsederim veya bu konuya ekleme yaparım. Kalem ve Klavye kullanımı beklediğimden daha rahat. Daha öncesinde Tablet üzerinde kalem deneyimim olmadığı için karşılaştırma yapamayacağım fakat gerçekten yazıyormuş veya çizim yapıyormuşsunuz gibi harika bir his veriyor. 3 Saatlik kullanımımda cihazın ekranı 2 saat 12 dakika açıktı, Şarjı %63'den %48'e düştü. Tabletin mikrofonları ve hoparlörleri çok çok iyi. Evet mikrofonLARI ve hoparlörLERİ diyorum çünkü cihazda 3 tane mikrofon ve 4 tane hoparlör var.
GENEL KARGO VE ÜRÜN KUTUSU FOTOĞRAFLARI
TABLETİN VE AKSESUARLARIN FOTOĞRAFI
klavye sadece tableti klavyeye takılınca çalışıyor. Kalem ise fotoğraflarda göründüğü gibi tabletin üst kısmına takılınca şarj oluyor ve sonrasında 10 saat kadar pil ömrü sunuyor.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.
Uzun deneyim Konusunda hangi testleri yapmamı istediğinizi, hangi oyunları denememi istediğinizi yazarsanız hem sizin açınızdan hem de inceleme açısından güzel olur.
İyi forumlar.