Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Huawei Matepad SE 4 64GB 10.4 (3.700lira)🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Bronze
-Teknosa doğum günü kampanyasını da yaparsanız 3.450 liraya geliyor. Toplam 1.250 lira indirim olmuş oluyor.
-Bazı satıcılarda 5 ile 10 tane arası kalmış onun haricinde 4.700 liradan başlıyor normal fiyatı. 32 GB hafızalısı bile 3.800 liradan başlıyor.
-Doğum günü kampanyası için doğum günüm girili dğeildi hemen olduğum günü girdim , kupon tanımlanmaz ise müşteri hizmetlerine yazıyorsunuz talep oluşturuyorlar. Bir iki saate de arayıp kuponu tanımladılar. 3.450 ye gelmiş oluyor böylelikle.

ÜRÜN LİNK
EPEY LİNK

1709898901416.png

Son düzenleme:

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
valla aslında bilgisayarla oyunla ugrasmak yerine twitch kick ve youtube icin uyguna böyle bisey alıp gecesim var ama ekran yetmiyor işte.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
-Teknosa doğum günü kampanyasını da yaparsanız 3.450 liraya geliyor. Toplam 1.250 lira indirim olmuş oluyor.
-Bazı satıcılarda 5 ile 10 tane arası kalmış onun haricinde 4.700 liradan başlıyor normal fiyatı. 32 GB hafızalısı bile 3.800 liradan başlıyor.
-Doğum günü kampanyası için doğum günüm girili dğeildi hemen olduğum günü girdim , kupon tanımlanmaz ise müşteri hizmetlerine yazıyorsunuz talep oluşturuyorlar. Bir iki saate de arayıp kuponu tanımladılar. 3.450 ye gelmiş oluyor böylelikle.

ÜRÜN LİNK
EPEY LİNK

Alıntıyı görüntüle
Doğum günü kampanyasını nasıl yapıyoruz ?

A_TURAN_A

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğum günü kampanyasını nasıl yapıyoruz ?
ben ayarlarıma girdim doğum günüm kayıtlı değildi hemen olduğum günü kaydettim, daha sonra kupon gelmedi müşteri hizmetlerine yazdım onalr da talep oluşturalım dediler . Sonra talep üzerine aradılar beni tanımladılar. 1000 lira ve üzeri teknosa satıcılı ürünler de 250 lira indirim düşüyor hemen sepette.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
ben ayarlarıma girdim doğum günüm kayıtlı değildi hemen olduğum günü kaydettim, daha sonra kupon gelmedi müşteri hizmetlerine yazdım onalr da talep oluşturalım dediler . Sonra talep üzerine aradılar beni tanımladılar. 1000 lira ve üzeri teknosa satıcılı ürünler de 250 lira indirim düşüyor hemen sepette.
Ben aradım 1 ay önce olması lazım miş en az

A_TURAN_A

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aradım 1 ay önce olması lazım miş en az
bana da aynısını demişlerdi ama ben bir yıl önce teknoclublı olmuşum sadece doğum tarihimi girmemişim direkt yaptılar o yüzden. Belki siz de daha önce teknoclublı olmuş olabilirsiniz.Teknocluba basınca yeni olmuş gibi gösteriyor bug var müşteri hizmetlerine sormanız gerek ne zman olmuşum diye.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Abdullah
Uygulama yüklenmiyor doğru dürüst. Sıkıntı

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Abdullah

A_TURAN_A

80+ Bronze
Matepad 11.5 var uygulama üzerinden denedik. Normal chrome üzerinden denedik. Bazı uygulamaları yükleyemedik.
Bende de matepad 11.5 var ona yükleyebildim dun ben.Belki bubgun kadinlar gunu felan diye yoğunluk olabilir :(

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,754
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
matepad 11.5 air var bende gboxla googlea erişebiliyorum. Henüz bi problem yaşamadım

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Abdullah
Bende de matepad 11.5 var ona yükleyebildim dun ben.Belki bubgun kadinlar gunu felan diye yoğunluk olabilir :(
Nct Zone ile wildrift yükleniyorsa nasıl yüklendğini söyler misin

A_TURAN_A

80+ Bronze
Wild rift i şimdi google playa girdim yukledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sizi teknosa uygulamasını yükleyemediniz sandım o yuzden webden teknosaya girebilirsiniz diye demiştim ,diğer uygulamar için appgallery de girip gbox ı yüklemeniz lazım. Ondan da google playi yüklerseniz hepsini indirebiliyorsunuz.

Top Bottom