Epey adlı siteden baktım ve telefonumun 5GHz desteklediğini gördüm, bugün yeni 5GHz destekleyen modem aldım fakat telefonumda 5GHz çıkmıyor sadece 2.4 Ghz'li ağ çıkıyor. Bunu nasıl çözerim,bir ayarı mı aktif etmem gerekiyor?
telefon desteği yok olabilirmi bazı model cıkmyır hocamEpey adlı siteden baktım ve telefonumun 5GHz desteklediğini gördüm, bugün yeni 5GHz destekleyen modem aldım fakat telefonumda 5GHz çıkmıyor sadece 2.4 Ghz'li ağ çıkıyor. Bunu nasıl çözerim,bir ayarı mı aktif etmem gerekiyor?
Modemde 5GHz aktif ve 1 metre uzaklıktayken bile çıkmıyor, acaba otomatik kendi mi geçiyor 5GHz 'ye?Modemde 5Ghz aktif olmalı ve 5-6 metre mesafede olmalısın.
Telefon desteği var olarak görünüyor Epey adlı sitede, telefon üzerinden öğrenebileceğim bir yöntem var mı destekliyor mu diye?telefon desteği yok olabilirmi bazı model cıkmyır hocam
benim eski tel 5 varditelefon desteği yok olabilirmi bazı model cıkmyır hocam
bende eski tel y 6 vardı cıkmyır misal hocam firmanın parca kaynaklı oldugundan sanıyorum realme 8 var şuan onda cıkıyor oppo a31 var abimde iş için kullanıyor oda görmüyor o cihaz desteklemiyorbenim eski tel 5 vardi