google üzerinden ise çoğu telefona yüklersinArkadaşlar bu modele kullananlara birkaç sorum var.
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Pil konusunda nasıl?
Eskiden P20 Lite kullanıyordum yedeklemiştim satmadan önce ama bu PC üzerinden değil tekrar P40 Lite'a yükleyebilir miyim?
yani eski yedeğinizi yükleyebilirsiniz diyordular ama sanırım güncel olması gerek bende bilmiyorumgoogle üzerinden ise çoğu telefona yüklersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gerçi p40 lite da google yok
Huawei hesabı üzerinden yedekleme olması lazım. Google servisleri malum artık yok.Arkadaşlar bu modele kullananlara birkaç sorum var.
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Pil konusunda nasıl?
Eskiden P20 Lite kullanıyordum yedeklemiştim satmadan önce ama bu PC üzerinden değil tekrar P40 Lite'a yükleyebilir miyim?
asıl önemli olan p20 de huawei nin cloud u varmı ? işteHuawei hesabı üzerinden yedekleme olması lazım. Google servisleri malum artık yok.
Adamsın yazarım tabiiBen bugün alacağım dostum 1-2 gün sonra bana yaz ben sana deneyimlerimi aktarırım istersen.
Emin değilim uygulaması üzerinden yaptımasıl önemli olan p20 de huawei nin cloud u varmı ? işte
Uygulamasından yaptım yedeğiHuawei hesabı üzerinden yedekleme olması lazım. Google servisleri malum artık yok.
p8 lite da bile vardı olmaması için bir sebep yokasıl önemli olan p20 de huawei nin cloud u varmı ? işte
bilmediğimden soruyorum.p8 lite da bile vardı olmaması için bir sebep yok
Bilmemek ayıp değildir hocam önemi yokbilmediğimden soruyorum.