Huawei p40 lite mı Xiaomi Xiaomi Mi Note 10 Lite mı?

smyl

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim, bu iki telefon arasında kararsız kaldım, p40lite da Google play desteği yokmuş ileride bana sıkıntı yaratır mı ve iki telefon arasında siz hangisini tercih ederdiniz, önerilerinizi bekliyorum.

ben ikisini de almadım ama bunların arasından xiaomi daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: smyl
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim, bu iki telefon arasında kararsız kaldım, p40lite da Google play desteği yokmuş ileride bana sıkıntı yaratır mı ve iki telefon arasında siz hangisini tercih ederdiniz, önerilerinizi bekliyorum.
ben ikisinide cok araştırdım tercihim xiaomi mi note 10 lite oldu (128gb) bence onu tercih et pil performansıdan tut ekran performansına kadar müthiş bir telefon

ben ikisinide cok araştırdım tercihim xiaomi mi note 10 lite oldu (128gb) bence onu tercih et pil performansıdan tut ekran performansına kadar müthiş bir telefon
Anladım kamera açısından hangisini önerirsiniz?

128 gb lik versiyonnunda xiaominin sonynin sensoru var hem 64Mp olmasından dolayı daha net ve kaliteli fotoraflar çekebiliyorum gece kamerası macro kamera ve geniş açılı kamera gayet iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaklaşık 40 dk da pill 100 u goruyor

128 gb lik versiyonnunda xiaominin sonynin sensoru var hem 64Mp olmasından dolayı daha net ve kaliteli fotoraflar çekebiliyorum gece kamerası macro kamera ve geniş açılı kamera gayet iyi

pek elinde gezdirmicekse 2.5 günü rahat görüyor

pek elinde gezdirmicekse 2.5 günü rahat görüyor
Görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,549
Üyeler
192,404
Son üye
abdullahikz
Geri