H haluk h 80+ Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 310 Dahası Reaksiyon skoru 108 İsim Haluk h Pazartesi, 13:42 #27 Puro sandım, niyeyse yükseldim
E Erdox 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1,472 Dahası Reaksiyon skoru 390 İsim Erdoğan Aktaş Pazartesi, 16:32 #28 İsimbulamajim yazmış: Tüm zamanların en düşük fiyatı. İşlemcisinin zayıflığından dolayı bu fiyat bandında önerdiğim bir telefon değil ama Huawei ekosistemi kurmak isteyenler için en mantıklı telefon kendisi. Kamera konusunda Samsung S24'den bile daha iyi. Huawei Pura 70 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Pura 70 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Devamı için tıklayın... Bu markaya hakim gibisiniz hocam ben yurt disi s24 ultra ile Türkiye pura 70 arasinda kalmistim siz olsaniz ne alirdinjz
İsimbulamajim yazmış: Tüm zamanların en düşük fiyatı. İşlemcisinin zayıflığından dolayı bu fiyat bandında önerdiğim bir telefon değil ama Huawei ekosistemi kurmak isteyenler için en mantıklı telefon kendisi. Kamera konusunda Samsung S24'den bile daha iyi. Huawei Pura 70 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Huawei Pura 70 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Devamı için tıklayın... Bu markaya hakim gibisiniz hocam ben yurt disi s24 ultra ile Türkiye pura 70 arasinda kalmistim siz olsaniz ne alirdinjz