Amaç film dizi günlük kullanım falansa o kadar güçlü işlemciye gerek yok, aldığın cihaz gayet iyi.Arkadaşlar ben siparişi verdim ama sonradan bunu gördüm sizce iptal edip almalı mıyım çok aşşırı kararsız kaldım https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/
yok huawei nin sitesinden sipariş verdim zaten alındı tablet aksesuarlı bir şekilde fakat kulaklık girişi olmadığı için bir airpods kulaklık almam gerekecek oda en az 1 2 bin tl bende üstte attığım linkte Huawei matepad air i buldum yanında 1600 liralık kulaklık veriyorlar tablet biraz daha iyi ips ekran felan ondan kararsız kaldım iptal edip 4000 tl farkla bir üst modelinimi almalıyımSepette 300 daha düşüyor Huawei sitesinde, 200TL farkla da aksesuarları al yani
sadece film youtube günlük kullanım için alındı fakat Huawei matepad air beni büyülediAmaç film dizi günlük kullanım falansa o kadar güçlü işlemciye gerek yok, aldığın cihaz gayet iyi.
Olay kulaklıksa verdikleri model pek pahalı bir model değil.yok huawei nin sitesinden sipariş verdim zaten alındı tablet aksesuarlı bir şekilde fakat kulaklık girişi olmadığı için bir airpods kulaklık almam gerekecek oda en az 1 2 bin TL bende üstte attığım linkte Huawei matepad air i buldum yanında 1600 liralık kulaklık veriyorlar tablet biraz daha iyi ips ekran felan ondan kararsız kaldım iptal edip 4000 TL farkla bir üst modelinimi almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece film youtube günlük kullanım için alındı fakat Huawei matepad air beni büyüledi
zaten bilgisayarım olduğu için oyun oynamak için almadım o yüzden çok güçlü işlemcili olmasına gerek yok sanırım ozaman iptal etmiyorum peki tavsiye edebileceğiniz bir airpods kulaklık var mı onun için ayrı bi konu mu açmalıyımOlay kulaklıksa verdikleri model pek pahalı bir model değil.
Huawei FreeBuds SE TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei FreeBuds SE TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds SE TWS Beyaz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 648,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekranların ikisi de IPS, ekranda da çok büyük bir fark yok. Benim gözüme çarpan tek ciddi fark işlemcileri.
kral ikisi bambaşka cihyazlar. paran yetiyosa ztabiki o daha iyiArkadaşlar ben siparişi verdim ama sonradan bunu gördüm sizce iptal edip almalı mıyım çok aşşırı kararsız kaldım https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/
Ben hepsiburadadan aldım matepad airi hocam aksesuar olarak sade klavye geliyor diye biliyorum şimdi al sonra öde ile 11.800 aldım iyi fp mı sizcekral ikisi bambaşka cihyazlar. paran yetiyosa ztabiki o daha iyi
yani 4000 tl fark var arada 5 6 yıl kullanırım mesele şu okul iş için vs almıyorum oyun da oynamayacağım günlük kullanım için instagram youtube twitch dizi film vs gerek var mı okadar güçlü bir tablete bilemedim Huawei Mate 11.5 i 7999 a aldım 1 yıl da garanti yaptırdım 8093 e felan geldi arada çok fark ama gerek yok sanırım yakral ikisi bambaşka cihyazlar. paran yetiyosa ztabiki o daha iyi
klavye bence daha önemli kalem ihtiyacın yoksa iyi gibiBen hepsiburadadan aldım matepad airi hocam aksesuar olarak sade klavye geliyor diye biliyorum şimdi al sonra öde ile 11.800 aldım iyi fp mı sizce
o zaman bencede gerek yok bende aldım alalı bi heves attım onda bundan oyun filan. o kdr. şimdi paso video film internette gezmek fotoğraf bakmak işlemek için kullanıyorum. ekranı ve 120hz güzel oluyor. airde pixel bi tık daha fazla ve 144 diytor o kdr. 4klık bi fark sana kalmış. daha çok para ericeksem daha büyük olmasını isterdim ekranın o kadr. ki 11 inç gayet büyükyani 4000 TL fark var arada 5 6 yıl kullanırım mesele şu okul iş için vs almıyorum oyun da oynamayacağım günlük kullanım için instagram youtube twitch dizi film vs gerek var mı okadar güçlü bir tablete bilemedim Huawei Mate 11.5 i 7999 a aldım 1 yıl da garanti yaptırdım 8093 e felan geldi arada çok fark ama gerek yok sanırım ya
Çizim yapmıycam yaparsamda ileride alırım mouse zaten evde usbli bluetoothlu dolu kulaklık var ama usbli pek ihtiyacım yok birde ürün ön sipariş fiyatı diye böyle ucuz sanırım normalde 2017 model ipad pro satıp alacaktım ama ipad satılana kadar zam yerse diye korkup şimdi al sonra öde ile geçtim siparişiklavye bence daha önemli kalem ihtiyacın yoksa iyi gibi
Çok teşekkürlerklavye bence daha önemli kalem ihtiyacın yoksa iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman bencede gerek yok bende aldım alalı bi heves attım onda bundan oyun filan. o kdr. şimdi paso video film internette gezmek fotoğraf bakmak işlemek için kullanıyorum. ekranı ve 120hz güzel oluyor. airde pixel bi tık daha fazla ve 144 diytor o kdr. 4klık bi fark sana kalmış. daha çok para ericeksem daha büyük olmasını isterdim ekranın o kadr. ki 11 inç gayet büyük
AMP115EDM500 500 tl indirim 300 de sepette var hocamMerhaba bugünki huawei indirimiyle birlikte tablet almaya karar verdim birisinde tablet kalemi ve mouse veriyorlar diğerinde ise sadece tablet arada 400 TL civarı bir fark var sizce hangisini almalıyım veya tablet öneriniz var mı
HUAWEI MatePad 11.5 inç 2023 | Peşin Fiyatına 3 Taksit
HUAWEI matePad 2023 model 11.5 inç tablet, HUAWEI M-Pencil 2. nesil ve çıkarılabilir klavye ile çalışır. SuperHub ve çoklu pencere, göz konforu ve 7700 mAh batarya kapasitesine sahip olup SuperCharge ile hızlı şarj edilebilir. HUAWEI Store'dan şimdi satın alınconsumer.huawei.com
Hepsiburada 500 tl indirim yapıyor sepette matepad air 11 tl geliyo klavyeyle bildiğin bedavaÇok teşekkürler