Huawei Tablet Karşılaştırması

MAN(A)MAN

80+
Reaksiyon skoru
27
MatePad12x

MatePad Pro 12.2

MatePad Pro 13.2

Hangisi Alınır Aradaki Fiyat farkı Verilmeye Değer Mi incelerseniz sevinirim Teşekkürler

hocam bu tabletleri uzun süre araştırmış biri olarak
matepad pro 12.2 aralarında en mantıklısı
Hem ekranın kalitesi hemde 13.2 ile tek farkın ekran boyutu olmasından dolayı
hepsinde aynı kalem ve aynı kalitede kılıfla geliyor
matepad 12x in ekranı oled değil
ama benim tavsiyem hala google ile çok problem yaşadıkları için

Huawei ile aynı alt yapıyı hala paylaşan ve aynı malzeme kalitesine sahip olan honor magic pad 2 öneririm

MatePad12x

MatePad Pro 12.2

MatePad Pro 13.2

Hangisi Alınır Aradaki Fiyat farkı Verilmeye Değer Mi incelerseniz sevinirim Teşekkürler
genel olarak ekran teknolojisi ve kamera farkları var İşlemci olarak aman aman farkları yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve kendi sitesinden almanı öneririm daha ucuz

Huawei ile aynı alt yapıyı hala paylaşan ve aynı malzeme kalitesine sahip olan honor magic pad 2 öneririm
Hocam Çok Teşekkür ederim o tableti de araştıracağım

Sitelere bir göz Gezdirdim Şuanda Huawei nin kendi sitesinde 13.2 olanı kalemi de sepete ekleyince 38.5k TL ye alabiliyorum

vatanda 12.2 37k TL vermektense sence e mantıklı mı

bir de honor magic pad 2 ile arada aman aman bir fark var mı özellik olarak

papermatte olmasını önemsiyorum bu arada ders için de kullanılacak tablet

Hocam Çok Teşekkür ederim o tableti de araştıracağım

Sitelere bir göz Gezdirdim Şuanda Huawei nin kendi sitesinde 13.2 olanı kalemi de sepete ekleyince 38.5k TL ye alabiliyorum

vatanda 12.2 37k TL vermektense sence e mantıklı mı

bir de honor magic pad 2 ile arada aman aman bir fark var mı özellik olarak

papermatte olmasını önemsiyorum bu arada ders için de kullanılacak tablet
Honor zaten huaweinin bir markası honor işlemci olarak çok önde bir tablet diğer özellikleri hakkında pek fikrim yok ama güzel honorda.

Huawei pappermatte olması açısından güzel aktif olarak 11.5S pappermatte kullanıyorum hissiyatı premium klavye ve kalemide rahatlıkla bulunabiliyor o yandan iyi.(kaybolursa vesaire honorun kalem klavye piyasası tr de yok)

Ama Honor gerçekten güzel duruyor değerlendirilebilir

Honor zaten huaweinin bir markası honor işlemci olarak çok önde bir tablet diğer özellikleri hakkında pek fikrim yok ama güzel honorda.

Huawei pappermatte olması açısından güzel aktif olarak 11.5S pappermatte kullanıyorum hissiyatı premium klavye ve kalemide rahatlıkla bulunabiliyor o yandan iyi.(kaybolursa vesaire honorun kalem klavye piyasası tr de yok)

Anladım Hocam Teşekkür Ederim

Hocam redmi pad pro ile honor pad 9 hakkında bir bilgin var mı kalem ile not tutacağım

Hocam 11.5s papermatte cihazın ekranı ips değil diye biliyorum doğru mu.Dün farklı bir konuda mesaj yazmıştınız.Ben de redmi pad pro honor pad 9 birde 11.5s papermatte arasında kaldım.Tabletten beklentim canlı ekran ve kalem ile not tutarken kolaylık

Hocam redmi pad pro ile honor pad 9 hakkında bir bilgin var mı kalem ile not tutacağım

Hocam 11.5s papermatte cihazın ekranı ips değil diye biliyorum doğru mu.Dün farklı bir konuda mesaj yazmıştınız.Ben de redmi pad pro honor pad 9 birde 11.5s papermatte arasında kaldım.Tabletten beklentim canlı ekran ve kalem ile not tutarken kolaylık
11.5S in ekranı İPS.
11.5S çok daha mantıklı bir seçim olacaktır kalemi çok güzel ekranı da çok güzel tavsiye ederim.

honor pad 9 u incelemiştim
eğer sadece not tutmak için alcaksan mantıklı
ama performans beklentin varsa honor v9 u yada pad 10 u öneririm

11.5S in ekranı İPS.
11.5S çok daha mantıklı bir seçim olacaktır kalemi çok güzel ekranı da çok güzel tavsiye ederim.
Hocam burada ekran ips olarak gözükmüyor.Site mi yanlış

MatePad12x

MatePad Pro 12.2

MatePad Pro 13.2

Bu paraları verip de Huawei alınmaz bence işlemcileri çağ dışı ve Google banı var. Android istersen tab S11 serisine bak veya iPad Pro al geç.

Hocam burada ekran ips olarak gözükmüyor.Site mi yanlış
İPS https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-s/specs/
1757872191607.webp

MatePad12x

MatePad Pro 12.2

MatePad Pro 13.2

1 ay sonra sahibinden sıfır huawei tablet ilanını görebiliyorum. Alacak isen pro 12 öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,139
Üyeler
186,714
Son üye
Demete
Geri