Neler Yeni

Android Huawei Tablet Sürüm Yükseltme

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Beyler kardeşimin Huawei Matepad T7 tableti var Android 6.0 Emui 4.1 var çok eski olduğunu hissettiriyor ben bunu yükseltmek istiyorum fakat bu konuda hiç bir bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
@Emir Aydın @Mehmet Aydın

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Beyler kardeşimin Huawei Matepad T7 tableti var Android 6.0 Emui 4.1 var çok eski olduğunu hissettiriyor ben bunu yükseltmek istiyorum fakat bu konuda hiç bir bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
@Emir Aydın @Mehmet Aydın
Cihazınıza Uygun rom bulamadım maalesef yeni cihaza geçmeniz veya o cihazı kullanmanız gerek yapılabilecek bir şey yok

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
genellikle kullanıcının cihazda yaptığı kritik eylemlerin sonucudur. Örneğin, bir Android telefona anakartla uyumlu olmayan bir işletim sistemi veya ROM sürümü yüklemeye çalıştığınızda, telefonunuz Brick olur ve temel işlevlerini tamamen işlevsiz bırakır. 'Alıntıdır'

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genellikle kullanıcının cihazda yaptığı kritik eylemlerin sonucudur. Örneğin, bir Android telefona anakartla uyumlu olmayan bir işletim sistemi veya ROM sürümü yüklemeye çalıştığınızda, telefonunuz Brick olur ve temel işlevlerini tamamen işlevsiz bırakır. 'Alıntıdır'
Hocam yanlış yazdım Huawei Mediapad t3 7

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom