Hocam 2 özelinde konuşayım 2de varsa her türlü 3te de vardır mantığıyla düşün. Saatten görüşme yapabiliyorsun çok net şekilde gidiyor karşıya ses, saate harici olarak da müzik yükleyebiliyorsun, parlaklığı çok iyiydi daha da iyi olmuş 3te. Şarjı çok tatminkar bitse bile kısa bir şarj günü kurtaracak kadar götürüyor. Özellikle kalp ritmi ölçümü gerçeğe çok çok yakın 2 için. O da geliştirilmiştir. Bence kesinlikle iptal ettirme pişman olmazsın.Aldım da özellikler hakkında bilgi verebilir misiniz? İptal edeyim iyi değilse fiyata göre. Saatten konuşma var mı? Vs. vs.
VarAldım da özellikler hakkında bilgi verebilir misiniz? İptal edeyim iyi değilse fiyata göre. Saatten konuşma var mı? Vs. vs.
Valla ben redmi watch 4 ile arasında kaldım.Arkadaşlar 1 yıldır mi band 7 kullanıyorum geçeyim mi fiyat olarak güzele benziyor siz ne derseniz alet olarak
Sensör olarak vs xiaomi genelde çöp oluyor. Bir tane inceleme videosu vardı profesyonel orada en kötü xiaomi band'di. Bu modeli bilmiyorum. ek olarak melzeme kalitesi olarka da huawei'nin iyi olacağını düşünüyorum.Valla ben redmi watch 4 ile arasında kaldım.
Hocam 2 özelinde konuşayım 2de varsa her türlü 3te de vardır mantığıyla düşün. Saatten görüşme yapabiliyorsun çok net şekilde gidiyor karşıya ses, saate harici olarak da müzik yükleyebiliyorsun, parlaklığı çok iyiydi daha da iyi olmuş 3te. Şarjı çok tatminkar bitse bile kısa bir şarj günü kurtaracak kadar götürüyor. Özellikle kalp ritmi ölçümü gerçeğe çok çok yakın 2 için. O da geliştirilmiştir. Bence kesinlikle iptal ettirme pişman olmazsın.
Teşekkür ederim hocam sağ olunValla ben redmi watch 4 ile arasında kaldım.
İzledim hala kararsızım.İnceleme videoları çıkmaya başlamış. Renk,özellik, tasarım vb konularda karasız kalanlar izleyebilir.
Watch ultra değilde düz watchla birebir gibi. Ultra tasarım olarak farklı. Kayış bağlantılarıda benzemiş baya.Apple watch ultraya çok benziyor tasarım olarak