Enco
80+ Silver
Watch 9 mu bu muWatch ultra değilde düz watchla birebir gibi. Ultra tasarım olarak farklı. Kayış bağlantılarıda benzemiş baya.
Watch 9 mu bu muWatch ultra değilde düz watchla birebir gibi. Ultra tasarım olarak farklı. Kayış bağlantılarıda benzemiş baya.
Hayır az önce 4049tl'ye aldım.sitesinde 4.5k ya geliyor ben mi yanlışım acaba
Sepette ödemede düşüyor bromsitesinde 4.5k ya geliyor ben mi yanlışım acaba
Hemen sisteme düşmez provizyondan sonra düşer.akbank axess karttan 3 taksit çektim taksitler gözükmüyor agalar normal middir
çektiği gözükküyor ama takksit olarak gözükmüyor sonra düzeliyosa okeyHemen sisteme düşmez provizyondan sonra düşer.
Sonra düzeliyor hocam mesaj yazılıyor mu bu modelde whatsapptan bilen var mıçektiği gözükküyor ama takksit olarak gözükmüyor sonra düzeliyosa okey
Tasarım, butonların yerleri, Saat arayüzleri, İşletim sistemi arayüzü vs her şeyi klonlamışlar Apple'dan. Ben beğendim. Özellikle yazılım tarafında arayüzlerin özelleştirilmesini birebir apple'dan çalmışlarWatch ultra değilde düz watchla birebir gibi. Ultra tasarım olarak farklı. Kayış bağlantılarıda benzemiş baya.
Arkadaşın dediği gibi wpden konuşma var mıTasarım, butonların yerleri, Saat arayüzleri, İşletim sistemi arayüzü vs her şeyi klonlamışlar Apple'dan. Ben beğendim. Özellikle yazılım tarafında arayüzlerin özelleştirilmesini birebir apple'dan çalmışlar