Neler Yeni

Huawei Watch GT5 vs GT4

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bu iki model arasındayım, telefonum Apple o yüzden Samsung alamıyorum maalesef. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz veya max 7k bütçe ile sizin öneriniz ne olur?

ProCoup

80+ Bronze
Bu iki model arasındayım, telefonum Apple o yüzden Samsung alamıyorum maalesef. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz veya max 7k bütçe ile sizin öneriniz ne olur?
GT5 de GT4 e kıyasla whatsapp mesajları cevaplama özelliği filan vardı sanırım. Aradaki Farka değer ben olsam GT5 alırım. ama bence yüksek bütçelerde telefonla ekosistem olacak applewatch daha iyi olur bence.

Son düzenleme:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GT5 de GT4 e kıyasla whatsapp aramaları açma özelliği filan vardı sanırım. Aradaki Farka değer ben olsam GT5 alırım. ama bence yüksek bütçelerde telefonla ekosistem olacak applewatch daha iyi olur bence.
Apple Watch bütçelerine çıkmayı çık düşünmüyorum bayagi uçuk geliyor bana. Samsung daha fazla kafama yatmıştı o da telefondan dolayı olmadı. En son Huaweilere baktım beğendim bu iki model arasında kaldım. Bu iki model dışında bu bütçede başka bir şey önerir misin? Yoksa bunlardan birini mi almalıyım?

Top Bottom