Neler Yeni

Hüda-Par Genelbaşkanın Açıklamaları

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Uygunsuz davranış
Ulan hüda par hizbullah terör örgütü bağlantısı var sen neyden bahsediyorsun?
Şu yazıyı oku istersen.
Maksimum cahiliyet seviyesinde AKP seçmeni işte. AKP seçmeninin beynini kullandıgını bile düşünmüyorum bir insanın AKP ye vermesi için ya beynini kullanmaması ya da AKP den fonlanıyor olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amin. Ayrıca 3-5 oy uğruna devletimizin çıkarlarını gözardı ederek, bunlara taviz verenlerin de Allah belasını versin. Öyle insanlara sandıkta oy atanların da...
Başta kendine.

Milletim icin CHP veya Muharrem inceye basacağım. Erdoğan (n) Fetöcülere oy yok. Öyle kandırıldık falan yok. Hoca efendimiz nolur gelin falan derken iyiydi tabii gençliğimi bitirdiniz lan benim

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Uygunsuz davranış
Maksimum cahiliyet seviyesinde AKP seçmeni işte. AKP seçmeninin beynini kullandıgını bile düşünmüyorum bir insanın AKP ye vermesi için ya beynini kullanmaması ya da AKP den fonlanıyor olması lazım.

Başta kendine.

Milletim icin CHP veya Muharrem inceye basacağım. Erdoğan (n)
Sosyal medyada bunlara koyun diyorlar hocam.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ulan hüda par hizbullah terör örgütü bağlantısı var sen neyden bahsediyorsun?
Şu yazıyı oku istersen.
Ben Hüda-Par iyi parti demiyorum. Bunlar Erdoğan'a hiçbir haltı dikta edemiyorlar diyorum. Düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek, Erdoğan'a destek veriyorlar. Herhangi bir çıkar ilişkisi yok. 2018'de de destek verdiler. Sınırötesi operasyonlar mı durduruldu? Askerimiz Suriye'den mi çekildi? Mavi Vatan'dan mı vazgeçtik? Savunma sanayi mi sekteye uğradı? Teröristler mi serbest bırakıldı? Bunların verdiği destek Erdoğan'a hiçbir haltı dikta ettiremez.

HDP ise, özerklik isteyecek kadar pişkin. Sınırötesi operasyonların durmasını, Demirtaş ve Kavala'nın serbest bırakılmasını şart koşuyorlar. PYD/YPG'nin terör örgütü olatak tanımlanmasına karşı çıkıyorlar. Millet İttifakı da 3-5 oy için bunları kabul ediyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Millet İttifakı da 3-5 oy için bunları kabul ediyor.
Ne alaka brom öyle bir şey yok. Çıkın şu kafadan. HDP ve Tip kendi ittifakı ile yürüyor zaten. Ayrıca demirtaş kendi ağzından yalanladı bunu.

Ben artık rızkımın çalınmasını istemiyorum kardeşim bugun 50 lira sokağa cıktım 2-3 yemek yerim diye dürüm + içeçek bir şey aldım 50 liram hic yok eve yürüdüm nerdeyse yolda ağlayacaktım lan

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ettiğin her hakareti raporluyorum hocam. Haberin olsun. Küfretmeden siyaset yapmayı öğreneceksiniz.

Milletim icin CHP veya Muharrem inceye basacağım. Erdoğan (n) Fetöcülere oy yok. Öyle kandırıldık falan yok. Hoca efendimiz nolur gelin falan derken iyiydi tabii gençliğimi bitirdiniz lan benim
13 yıldır Fetö ile etkin mücadele veren, devletin her kurumundan bunları temizleyen Erdoğan'a destek vereceksin öyleyse. 2010'dan beri CHP açık açık Fetö'ye destek çıkıyor. Erdoğan ise açık açık bunları yok edeceğini söylüyor.

Özgür Özel, bunların kanalı kapatılırken nasıl ağlıyordu?

Ne alaka brom öyle bir şey yok. Çıkın şu kafadan. HDP ve Tip kendi ittifakı ile yürüyor zaten. Ayrıca demirtaş kendi ağzından yalanladı bunu.
Hocam, Millet İttifakının bileşenleri HDP'ye bakanlık verebiliriz demediler mi? Adamların kendi açıklaması bu. Kılıçdaroğlu'nun ve İmamoğlu'nun videosu var, özerklik verileceğini garantiliyorlar. Al bak, birini dinle:

Ben artık rızkımın çalınmasını istemiyorum kardeşim bugun 50 lira sokağa cıktım 2-3 yemek yerim diye dürüm + içeçek bir şey aldım 50 liram hic yok eve yürüdüm nerdeyse yolda ağlayacaktım lan
Rızkının çalınmasını istiyorsan üreteceksin. Üretime destek verene, sen de destek vereceksin. Hiçbir şey yapmadan, sadece ithalat ile ülke ekonomisi düzelmez. Katme değeri yüksek ürünler üretmen ve bunları ihraç etmen lazım. Bu işin matematiği bu.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Uygunsuz Dil
13 yıldır Fetö ile etkin mücadele veren, devletin her kurumundan bunları temizleyen Erdoğan'a destek vereceksin öyleyse. 2010'dan beri CHP açık açık Fetö'ye destek çıkıyor. Erdoğan ise açık açık bunları yok edeceğini söylüyor.
Kandırılmışlar sanırım. Fetöyü kim soktu ulan devlete. Uyan artık brom
Ba%C5%9Fl%C4%B1ks%C4%B1z-1-1.jpg

290120220342226386607.jpg

s-207fda119b9ea244655cb52f4c079b2b5b99e69e.jpg

Rızkının çalınmasını istiyorsan üreteceksin. Üretime destek verene, sen de destek vereceksin. Hiçbir şey yapmadan, sadece ithalat ile ülke ekonomisi düzelmez. Katme değeri yüksek ürünler üretmen ve bunları ihraç etmen lazım. Bu işin matematiği bu.
erdoğanda keske o matematiği yapabilseydi de enflasyon +%90 ları vurmasaydı be brom

ttiğin her hakareti raporluyorum hocam. Haberin olsun. Küfretmeden siyaset yapmayı öğreneceksiniz.
Erdoğan öğrensin önce. "Sürtük,adi,********" derken iyiydi. Bu forumda yiyeceğim 2 uyarı veya ban umrumda değil geleceğim önemli benim.

Yanlıs anlasılmasın SAYIN cumhurbaşkanımızın sözleridir :ROFLMAO:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kandırılmışlar sanırım. Fetöyü kim soktu ulan devlete. Uyan artık brom
Ba%C5%9Fl%C4%B1ks%C4%B1z-1-1.jpg

290120220342226386607.jpg

s-207fda119b9ea244655cb52f4c079b2b5b99e69e.jpg
Fetö Erdoğan'dan önce devlete sızmıştı. Erbakan, bunlara başkaldırarak seçime girdi. Seçimi kazandı ve iktidar oldu. Fakat 6 ay sonra darbeyle indirdi fetöcüler. Erdoğan ise, fetöcüleri kullanarak iktidara geldi. Bürokrasiyi, gücü ele geçicinde fetöcüleri temizledi. Al, fetö elebaşından dinle her şeyi:

erdoğanda keske o matematiği yapabilseydi de enflasyon +%90 ları vurmasaydı be brom
Erdoğan bir şeyler üretirken muhalefet destek verseydi, engel olmasaydı. İstanbul Havalimanı için neler neler söylediler, şimdi rekor üstüne rekor kırıyor. Gençlerin ücretsiz eğitim alıp faydalanabileceği Deneyap Atölyelerini bile engelledi muhalefet, ne bekliyoruz ki?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Erdoğan bir şeyler üretirken muhalefet destek verseydi, engel olmasaydı. İstanbul Havalimanı için neler neler söylediler, şimdi rekor üstüne rekor kırıyor.
Ne rekoru hocam? İstanbula yapacağın her havalimanı kırar bu rekoru zaten metropoldesin. İllerdekiler bomboş. Ki şuan İstanbuldaki havalimanı da kullanılmıyor diye biliyorum kapanan.

Kafanızı calıstırın. Cebime o havalimanının parası girmedikten sonra banane uçağa binemiyorum ki turistler geziyor ben evde kaçak çay bile içemiyorum

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ne rekoru hocam? İstanbula yapacağın her havalimanı kırar bu rekoru zaten metropoldesin. İllerdekiler bomboş. Ki şuan İstanbuldaki havalimanı da kullanılmıyor diye biliyorum kapanan.
İstanbul havalimanı kullanılıyor. Atatük havalimanı kullanılmıyor. Orası Millet Bahçesi yapılacak. Tüm alan yeşillendirilecek. İstanbul Havalimanı yokken neden rekor kıramıyordu, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları? İstanbul Havalimanının kapasitesi ile, bunların ki bir mi?

Kafanızı calıstırın. Cebime o havalimanının parası girmedikten sonra banane uçağa binemiyorum ki turistler geziyor ben evde kaçak çay bile içemiyorum
İşte, bu zihniyet yüzünden hiçbir şey üretemedik. Nuri Demirağ'a da bu şekilde engel oldular, Vecihi Hürkuş'a da. Uçak üreten fabrikayı, soba borusu üretecek hâle getirdiler.

Bugün sen binemezsin, yarın torunun biner. Bugün sen bu fedakârlığı yapmazsan, yarın torunun da senin bugünkü durumunu yaşamaya devam eder.

Huwaei nasıl büyümüş, TSCM nasıl büyümüş öğrenin. "Halk pirinç bulamıyor, siz çip üretelim diyorsunuz." diye konuşan bir muhalefetleri olmadıkları için şu an dünyanın en önemli firması TSCM.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İstanbul havalimanı kullanılıyor. Atatük havalimanı kullanılmıyor. Orası Millet Bahçesi yapılacak. Tüm alan yeşillendirilecek. İstanbul Havalimanı yokken neden rekor kıramıyordu, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları? İstanbul Havalimanının kapasitesi ile, bunların ki bir mi?

İşte, bu zihniyet yüzünden hiçbir şey üretemedik. Nuri Demirağ'a da bu şekilde engel oldular, Vecihi Hürkuş'a da. Uçak üreten fabrikayı, soba borusu üretecek hâle getirdiler.

Bugün sen binemezsin, yarın torunun biner. Bugün sen bu fedakârlığı yapmazsan, yarın torunun da senin bugünkü durumunu yaşamaya devam eder.

Huwaei nasıl büyümüş, TSCM nasıl büyümüş öğrenin. "Halk pirinç bulamıyor, siz çip üretelim diyorsunuz." diye konuşan bir muhalefetleri olmadıkları için şu an dünyanın en önemli firması TSCM.

20 yıldır fedakarlık yaptın cıkardıgın seylerin cogunu almanlar yaptı knk iyi geceler.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
20 yıldır fedakarlık yaptın cıkardıgın seylerin cogunu almanlar yaptı knk iyi geceler.
20 yıldır fedakârlık yapmadın. 20 yıldır fedakârlık yapmana uygun zemin hazırlanabildi sadece. İlk 10 sene, üniversite okuyamıyorduk özgürce. Teknofest'e bile karşı çıkan muhalefetimiz var, ne olmasını bekliyorsun ki?

Önyargılarından kurtulup şu attığım videolardan birini izlersen, neden Erdoğan'ı savunduğumu anlarsın. İyi geceler.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Cevap vermeye değmez artık anlamamak için her şeyi yapıyorlar.

20 yıldır fedakârlık yapmadın. 20 yıldır fedakârlık yapmana uygun zemin hazırlanabildi sadece. İlk 10 sene, üniversite okuyamıyorduk özgürce. Teknofest'e bile karşı çıkan muhalefetimiz var, ne olmasını bekliyorsun ki?

Önyargılarından kurtulup şu attığım videolardan birini izlersen, neden Erdoğan'ı savunduğumu anlarsın. İyi geceler.

Engellenenler listeme hoş geldin.​

Carrier

80+ Bronze
Cevap vermeye değmez artık anlamamak için her şeyi yapıyorlar.

Engellenenler listeme hoş geldin.​

kralım maşallah herkesi engelliyosunuz

önyargılarını mı kırcaklar kim muhalefet mi İMKANSIZ onlara göre deprem olsa erdoğanın suçu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,182
Üyeler
164,264
Son üye
Jf39
Top Bottom