Neler Yeni

Hüda-Par Genelbaşkanın Açıklamaları

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hüda-Par Genelbaşkanı Yapıcıoğlu, bu akşamki CNN yayınında; "Biz bölücü de değiliz, birilerinin heykelini dikme peşinde de değiliz. Bayrakla bir derdimiz yok. Bölünüp ayrı bir devlet kuralım da demiyoruz. Biz bin yıldır İslam paydasında beraber yaşayan Türk ve Kürt'ün kardeşliğini savunuyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Birileri, "HDP, PKK ile ilişkisi olmadığını kabul etsin. Biz de eski söylemlerini unutup, siyasi parti olarak değerlendirelim onları." diye çağrıda bulunuyordu. Hüda-Par'ın bu açıklamasına ne diyecekler acep?

Alıntıyı görüntüle
Yav bunlar Hizbullah uzantısı, HDP çekinir bu heriflerden, çünkü zamanında devlet bu örgütü pkk için kurmuştu birbirlerini yiyorlardı...

Bunların artık işi bitti yeraltına inmeleri gerekirken hala siyasetteler?

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
Zorunda kalıyoruz diyelim. Tam kullananlar inceye veriyor
Zorunda kalmak nedir ya böyle bir saçmalık mı var? Kazanamayacağını bilsem dahi gider daha iyisine veririm maksat tarafımız belli olsun. Sen chp ye oy verdiğinde ülke daha kötü hale gelecek, ayrıca chp nin de hdp ile yakınlığı ortada bunu göre göre ona oy mu vereceksiniz?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Zorunda kalmak nedir ya böyle bir saçmalık mı var? Kazanamayacağını bilsem dahi gider daha iyisine veririm maksat tarafımız belli olsun. Sen chp ye oy verdiğinde ülke daha kötü hale gelecek, ayrıca chp nin de hdp ile yakınlığı ortada bunu göre göre ona oy mu vereceksiniz?
Erdoğandan iyidir. Erdoğan bir gitsin gerisine bakarız bu olmazsa baskası gelir

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,340
İsim
Diyarhan
Domuz Bağı yapımı videosu çekilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Reis şuraya bakınca kalp krizi geçirmiyor musun?
1678972669146.png

Ayrıca genel liste
whatsapp-image-2023-03-13-at-172950.jpeg

Megan

80+ Silver
Reis şuraya bakınca kalp krizi geçirmiyor musun?
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca genel liste
whatsapp-image-2023-03-13-at-172950.jpeg
Ben ne zaman siyasetle ilgili konuya bir şey yazsam bana akp yi kötülüyorsunuz. Ben akpyi savunmuyorum sadece chpye karşı olduğumu belirtiyorum. Siz chp ye bakınca bir umut görüyorsanız, hdp ile şu an ne kadar ittifak gibi gözükmese bile yakınlığını da göz ardı ediyorsanız verin ona oyunuzu. Ama bundan iyi partiler olduğunu bildiğiniz halde kazamamayacak diye vermiyorsanız da bence yaptığınız yanlış. Kaybedecek bile olsa doğrunun yanında olmak gerek. Sonuçta ülke daha kötü yere gidecekse bunda bizim de suçumuz olmuş olacak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben ne zaman siyasetle ilgili konuya bir şey yazsam bana akp yi kötülüyorsunuz. Ben akpyi savunmuyorum sadece chpye karşı olduğumu belirtiyorum. Siz chp ye bakınca bir umut görüyorsanız, hdp ile şu an ne kadar ittifak gibi gözükmese bile yakınlığını da göz ardı ediyorsanız verin ona oyunuzu. Ama bundan iyi partiler olduğunu bildiğiniz halde kazamamayacak diye vermiyorsanız da bence yaptığınız yanlış. Kaybedecek bile olsa doğrunun yanında olmak gerek. Sonuçta ülke daha kötü yere gidecekse bunda bizim de suçumuz olmuş olacak
İlk turda ince ikinci turda CHP. İnce kalırsa ince.

Megan

80+ Silver
İlk turda ince ikinci turda CHP. İnce kalırsa ince.
Tek başına sadece chp kalsa yine vermem 😁. Şimdi çoğu kişinin derdi akp gitsin de kim gelirse gelsin. Bunu diyenlerin ülke umrunda değil. Benim derdim akpnin gitmesi değil ülkenin daha kötüye gitmemesi ve düzelmesi. Bunu da chpnin yapabileceğini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,176
Üyeler
164,261
Son üye
maykk