Neler Yeni

Hüda-Par Genelbaşkanın Açıklamaları

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tek başına sadece chp kalsa yine vermem 😁. Şimdi çoğu kişinin derdi akp gitsin de kim gelirse gelsin. Bunu diyenlerin ülke umrunda değil. Benim derdim akpnin gitmesi değil ülkenin daha kötüye gitmemesi ve düzelmesi. Bunu da chpnin yapabileceğini düşünmüyorum.
AKP sanki yapar. CHP' yi denemeden bilemeyiz. AKP yi denedik olmadı. 2-3 proje dışında pek vasıfları olmadı ülkeye

Megan

80+ Silver
AKP sanki yapar. CHP' yi denemeden bilemeyiz. AKP yi denedik olmadı. 2-3 proje dışında pek vasıfları olmadı ülkeye
Ne olacağı ortada bence. Daha da batıracaklar ve akpnin pisliğini temizliyoruz diyecekler. Sanki yapmadıkları iş mi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne olacağı ortada bence. Daha da batıracaklar ve akpnin pisliğini temizliyoruz diyecekler. Sanki yapmadıkları iş mi
CHP kaç kere geçti başa bro? Adamlar 50 senedir iktidar yüzü görmedi ki

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Belediyeler için dedim. Mesela ekrem imamoğlu. Ki ekrem imamoğlu
Kanka belediye meclisinin koltuklarının %60' ı Ak Partide. Orayı %60 ak parti yönetiyor yani. Düşmeyin şu tongalara. Ki daha MHP de var. İstemezlerse o meclisten karar çıkartmazlar ki çıkartmıyolar

Megan

80+ Silver
Kanka belediye meclisinin koltuklarının %60' ı Ak Partide. Orayı %60 ak parti yönetiyor yani. Düşmeyin şu tongalara. Ki daha MHP de var. İstemezlerse o meclisten karar çıkartmazlar ki çıkartmıyolar
Tamam hadi belediyeleri geçtim illa denemeye gerek mi var insana bakınca söylediklerini dinleyince vaatlerine bakınca zaten potansiyeli belli olmuyor mu

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Erdoğan bir şeyler üretirken muhalefet destek verseydi, engel olmasaydı. İstanbul Havalimanı için neler neler söylediler, şimdi rekor üstüne rekor kırıyor. Gençlerin ücretsiz eğitim alıp faydalanabileceği Deneyap Atölyelerini bile engelledi muhalefet, ne bekliyoruz ki?
ülkenin en kötü dönemini tek adam rejimi ile yaparak zaten bir rekor kırdı

WolMies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Gökhan
Kime oy vereceğime şaştım resmen ve ilk defa oy kullanacam boş oy atmakta istemiyorum

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Tamam hadi belediyeleri geçtim illa denemeye gerek mi var insana bakınca söylediklerini dinleyince vaatlerine bakınca zaten potansiyeli belli olmuyor mu
Kılıçdaroğlu veya partisi neden verilmesin ki ?

Hırsızlık mı yapmış, sahtekar mı, yüz kızartıcı suç mu işlemiş, ülke insanına hakaret mi etmiş, aşağılamış mı, menfaat mi temin etmiş, çoluğunu çocuğunu haksız şekilde trilyoner mi yapmış, zenginliğine zenginlik mi katmış, hukuk, adalet hiçbir şeydir, gerek yoktur mu demiş, Atatürk ilke ve devrimlerine ters mi düşmüş, teröristlerle işbirliği mi yapmış, cemaatleri mi beslemiş,bugün öyle yarın böyle mi demiş, ülkenin altını mı oymuş da ona vermem de vermem diyorsunuz ?

Denemek zarar gelmez vallaha malum parti iktidar olursa şeriat gelir ülke İran'a veya Afganistan'a dönebilir.

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
Kime oy vereceğime şaştım resmen ve ilk defa oy kullanacam boş oy atmakta istemiyorum
ver inceye en azından vicdanın rahat olsun ince güvenilirliğini birçok kez kanıtladı
diğerlerinin ne olduğu bellisiz

Megan

80+ Silver
Kılıçdaroğlu veya partisi neden verilmesin ki ?

Hırsızlık mı yapmış, sahtekar mı, yüz kızartıcı suç mu işlemiş, ülke insanına hakaret mi etmiş, aşağılamış mı, menfaat mi temin etmiş, çoluğunu çocuğunu haksız şekilde trilyoner mi yapmış, zenginliğine zenginlik mi katmış, hukuk, adalet hiçbir şeydir, gerek yoktur mu demiş, Atatürk ilke ve devrimlerine ters mi düşmüş, teröristlerle işbirliği mi yapmış, cemaatleri mi beslemiş,bugün öyle yarın böyle mi demiş, ülkenin altını mı oymuş da ona vermem de vermem diyorsunuz ?

Denemek zarar gelmez vallaha malum parti iktidar olursa şeriat gelir ülke İran'a veya Afganistan'a dönebilir.
Kemal Kılıçdaroğlu: Selahattin Demirtaş'ın bir an önce serbest kalması en büyük arzum
Chp hdp ile yakın mı değil mi öncelikle bunu hepimiz biliyoruz yarın bir gün ittifak olurlarsa da şaşırmam. Bu arada şeriatı aşağılayıp duruyorsunuz anca iranı afganistanı örnek veriyorsunuz. İranın durumu şu an kötü diye şeriat mı kötü oluyor baştaki kötüyse yönetim şeklinin suçu mu.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Kemal Kılıçdaroğlu: Selahattin Demirtaş'ın bir an önce serbest kalması en büyük arzum
Chp hdp ile yakın mı değil mi öncelikle bunu hepimiz biliyoruz yarın bir gün ittifak olurlarsa da şaşırmam. Bu arada şeriatı aşağılayıp duruyorsunuz anca iranı afganistanı örnek veriyorsunuz. İranın durumu şu an kötü diye şeriat mı kötü oluyor baştaki kötüyse yönetim şeklinin suçu mu.
akpli olduğun belli oluyor zaten yazık alım gücü neden kötü diye ağlamayın engelli listeme hoş geldin. :)

Top Bottom