Neler Yeni

Hüda-Par Genelbaşkanın Açıklamaları

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Kardeşim, adam daha 2 gün önce CNN'de açıklama yaptı. "Ne Hizbullah'ın, ne de başka bir terör örgütünün temsilcisi veya devamı değiliz." dedi. Biz yıllardır HDP'ye, "PKK'nın uzantısı olmadığını söyleyin ve siyaset yapın." demiyor muyuz? Onlar da yapsın böyle bir açıklama, siyasi sahnede siyasetçi olarak yerlerini alsınlar. Terörist olarak devam etmesinler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav arkadaş adamların şartlarına taleplerine bir bakın bakalım.
Size kimi hatırlatıyor ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hüda-Par Genelbaşkanı Yapıcıoğlu, bu akşamki CNN yayınında; "Biz bölücü de değiliz, birilerinin heykelini dikme peşinde de değiliz. Bayrakla bir derdimiz yok. Bölünüp ayrı bir devlet kuralım da demiyoruz. Biz bin yıldır İslam paydasında beraber yaşayan Türk ve Kürt'ün kardeşliğini savunuyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Birileri, "HDP, PKK ile ilişkisi olmadığını kabul etsin. Biz de eski söylemlerini unutup, siyasi parti olarak değerlendirelim onları." diye çağrıda bulunuyordu. Hüda-Par'ın bu açıklamasına ne diyecekler acep?

Alıntıyı görüntüle
Ulan hani bir taraf terörist dersin anlarım hatta doğru HDP terörist de az omurganız az bi duruşunuz olsun diyecektim yokmuş kendilerinde bir gram.
Devam etsinler.
Daha artık teröristle kol kola girmeyen kalmadı.
Kime veriyorsanız artık daha bir şey demem.
Ben vermem orası ayrı ama verecekler için diyorum artık siz terörcülerle iş birliği yapıyorsunuz argümanı çürüdü .
Garip bir ülkeyiz.
Elin teröristi hapiste çürür bizde siyaset yapabiliyorlar

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Yav arkadaş adamların şartlarına taleplerine bir bakın bakalım.
Size kimi hatırlatıyor ?
Cumhur İttifakından herhangi bir şartları veya talepleri yok. Şart sunacak konumda değiller.

Ulan hani bir taraf terörist dersin anlarım hatta doğru HDP terörist de az omurganız az bi duruşunuz olsun diyecektim yokmuş kendilerinde bir gram.
Devam etsinler.
Daha artık teröristle kol kola girmeyen kalmadı.
Kime veriyorsanız artık daha bir şey demem.
Ben vermem orası ayrı ama verecekler için diyorum artık siz terörcülerle iş birliği yapıyorsunuz argümanı çürüdü .
Garip bir ülkeyiz.
Elin teröristi hapiste çürür bizde siyaset yapabiliyorlar
Bu ülkede bir Kürt partisi olmak zorunda. Milyonlarca Kürt seçmen var, kendilerine parti istiyorlar. Bu parti PKK ile iş tutan biri mi olsun yoksa PKK'nın nefret ettiği bir grup mu olsun? Mesele bu kadar basit.

Hüda-Par, Hizbullah ve diğer terör örgütleriyle hiçbir bağları olmadığını söyledi. Sıkıyorsa bunu HDP'ye, PKK için söyletin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
Amin. Ayrıca 3-5 oy uğruna devletimizin çıkarlarını gözardı ederek, bunlara taviz verenlerin de Allah belasını versin. Öyle insanlara sandıkta oy atanların da...
akp ve seçmenlerindenmi bahsediyorsun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cumhur İttifakından herhangi bir şartları veya talepleri yok. Şart sunacak konumda değiller.

Bu ülkede bir Kürt partisi olmak zorunda. Milyonlarca Kürt seçmen var, kendilerine parti istiyorlar. Bu parti PKK ile iş tutan biri mi olsun yoksa PKK'nın nefret ettiği bir grup mu olsun? Mesele bu kadar basit.

Hüda-Par, Hizbullah ve diğer terör örgütleriyle hiçbir bağları olmadığını söyledi. Sıkıyorsa bunu HDP'ye, PKK için söyletin.
Merhabalar öncelikle burada ben kürt partisi olmalarını eleştirmiyorum ki olmalıdır.
Ancak bir parti teröre bulanmışsa bunun artık dini , dili ve ırkı yoktur.
2.Olarak ise hizbullahı nerede reddetmişler gerçekten soruyorum kanıtını atarsanız bakarım uygun olursam.
3. olarak ise terörle ilişiğimiz yok demek ilişkinin var olmadığını ispatlamaz ve bu adamlar gene türkçülüğe gene karşı terörist olmasalar bile bu adamlar türk kelimesini yasaklayacaklar işte HDP ile ortak yanları bu . Milli duygularımızı ve değerlerimizi kendileri için birer faşistlik olarak belirtip rahatsız oluyorlar
son olarak yeniden demek istiyorum
TERÖRÜN DİNİ , DİLİ, SİYASİ FİKRİ OLMAZ ÇÜNKÜ TERÖR İNSANSIZLIKTIR.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Merhabalar öncelikle burada ben kürt partisi olmalarını eleştirmiyorum ki olmalıdır.
Ancak bir parti teröre bulanmışsa bunun artık dini , dili ve ırkı yoktur.
Katılıyorum hocam, teröre bulaşmadıkları sürece herkes siyaset yapabilir.

2.Olarak ise hizbullahı nerede reddetmişler gerçekten soruyorum kanıtını atarsanız bakarım uygun olursam.
Birkaç gün önceki CNN yayınında, Abdulkadir Selvi "Hizbullah'ın temsilcisi misiniz?" diye bir soru yöneltti. Hüda-Par'ın genelbaşkanı da; "Ne Hizbullah'ın, ne de başka bir terör örgütünün temsilcisi veya devamı değiliz. Biz Türk devletini savunuyoruz. Bayrakla bir sorunumuz yok, ayrı bir devlet kurmak, ülkemizi bölmek istemiyoruz. Birileri gibi sırtımızı terör örgütlerine de yaslamıyoruz." diye cevapladı.

Bu açıklamayı HDP'ye yaptırın, göreyim hocam. Adamlar 14 Mayıs'tan sonra Öcelan'ı serbest bırakacağız diyor. Özerklik alacağız diyor...

Şu programda açıkladı hepsini. Vaktin varsa izleyebilirsin:

Ayrıca, HaberTürk yayınıyla ilgili de bizzat moderatörün twiti var. Fetöcü hesapları ortalığa bir yalan atıyor, muhalifler de kapıyor:

3. olarak ise terörle ilişiğimiz yok demek ilişkinin var olmadığını ispatlamaz ve bu adamlar gene türkçülüğe gene karşı terörist olmasalar bile bu adamlar türk kelimesini yasaklayacaklar işte HDP ile ortak yanları bu .
Hocam, bu adamların Türk kelimesini yasaklayacak güçleri yok. Bunu anlamıyorsunuz. Hüda-Par'ın desteği, HDP'nin ki gibi değil. HDP, belli tavizler karşılığına Millet İttifakına destek veriyor. Hüda-Par ise, sadece PKK'ya karşı olduğu için Erdoğan'ı destekliyor. İttifaka kabul edilmeseler de Erdoğan'ı destekleyeceklerdi. 2018'de de aynısını yaptılar.

Milli duygularımızı ve değerlerimizi kendileri için birer faşistlik olarak belirtip rahatsız oluyorlar
son olarak yeniden demek istiyorum
TERÖRÜN DİNİ , DİLİ, SİYASİ FİKRİ OLMAZ ÇÜNKÜ TERÖR İNSANSIZLIKTIR.
Teröristlere destek veren herkesi yargılayacak bir adalet sistemine kavuşuruz inşallah.

akp ve seçmenlerindenmi bahsediyorsun
Millet İttifakından bahsediyorum. Zirâ, şu açıklamaya bile karşı çıkmıyorlar:

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Kardeşim, adam daha 2 gün önce CNN'de açıklama yaptı. "Ne Hizbullah'ın, ne de başka bir terör örgütünün temsilcisi veya devamı değiliz." dedi. Biz yıllardır HDP'ye, "PKK'nın uzantısı olmadığını söyleyin ve siyaset yapın." demiyor muyuz? Onlar da yapsın böyle bir açıklama, siyasi sahnede siyasetçi olarak yerlerini alsınlar. Terörist olarak devam etmesinler.
Destekçisiyiz mi dicekler yalan söylüyorlar hüda par hizbullah'ın partisi eski zamanları bilmezsin bu partinin çıktıgı ilk zamanları hatırlıyorum bire bir aynılar
Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesi gerektigini söylüyorlar resmen bu ne cüret hepsini asmak lazım bunlar teroristtir aksini söylemeyin.
Atatürk olsa ne hdp vardı ne hüdapar

Teröristlere destek veren herkesi yargılayacak bir adalet sistemine kavuşuruz inşallah.
Sen de terörü destekliyorsun

mustiazr

80+
Destekçisiyiz mi dicekler yalan söylüyorlar hüda par hizbullah'ın partisi eski zamanları bilmezsin bu partinin çıktıgı ilk zamanları hatırlıyorum bire bir aynılar
Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesi gerektigini söylüyorlar resmen bu ne cüret hepsini asmak lazım bunlar teroristtir aksini söylemeyin.

Cahiller işte max akpli bunlar.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
HDP açık açık PKK'nın destekçisi olduğunu söylüyor. Hüda-Par da Hizbullah destekçisi olsa, onlar da söylerdi bunu. Ayrıca Hüda-Par'ın kitapçığında "Anayasanın ilk 4 maddesi değiştirilmeli." diye bir madde yok. Ali Babacan ise bunu bizzat söyledi ve sizin oylarınızla meclise girip CB Yardımcısı olacak.

HDP'nin, Selo'nun, Karayılan'ın, Duran Kalkan'ın, Kanas Canan'ın desteklediği adaya oy veren ben değilim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
HDP açık açık PKK'nın destekçisi olduğunu söylüyor. Hüda-Par da Hizbullah destekçisi olsa, onlar da söylerdi bunu.
Allah kurtarsın acilen siyaset öğrenmen lazım. Hüda Par da HDP de temiz partiler değildir. Hüda par ile doğrudan ittifak olan partiyle aynı yolda bile yürümem

Besim Tibuk

80+ Gold
20230312_192646.jpg

Screenshot_20230312_192100_Chrome.jpg
20230312_192735.jpg

Screenshot_20230312_192049_Chrome.jpg
Opera Anlık Görüntü_2023-03-23_002255_www.google.com.png
Opera Anlık Görüntü_2023-03-23_002458_www.google.com.png

Son düzenleme:
Top Bottom