Neler Yeni

Hüda-Par Genelbaşkanın Açıklamaları

Megan

80+ Silver
akpli olduğun belli oluyor zaten yazık alım gücü neden kötü diye ağlamayın engelli listeme hoş geldin. :)
Verin bakalım chpye alım gücümüz nasıl artıyor dolar nasıl 1 in altına iniyor, arabalar uçaklar üretiyoruz, uzaya çıkıyoruz, savunma sanaayi alanında bir şey yapmaya gerek yok zaten kim saldırıyor ki türkiyeye. Adamın üretim hakkında bir tane vaadini göster bana mühendislik alanında eğitim alanında nasıl bir yenilik getirecekmiş ülkeye

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Verin bakalım chpye alım gücümüz nasıl artıyor dolar nasıl 1 in altına iniyor, arabalar uçaklar üretiyoruz, uzaya çıkıyoruz, savunma sanaayi alanında bir şey yapmaya gerek yok zaten kim saldırıyor ki türkiyeye. Adamın üretim hakkında bir tane vaadini göster bana mühendislik alanında eğitim alanında nasıl bir yenilik getirecekmiş ülkeye

Chp vaat makalesi git onu oku doğusu atsam okumazsın sen.
Savunma sanayi iyi bile değil yetersiz akpli :)
Hadi makarnacı uza.

Merc Scar

80+
Hüda-Par ve Yeniden Refah Based
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kemal Kılıçdaroğlu: Selahattin Demirtaş'ın bir an önce serbest kalması en büyük arzum
Chp hdp ile yakın mı değil mi öncelikle bunu hepimiz biliyoruz yarın bir gün ittifak olurlarsa da şaşırmam. Bu arada şeriatı aşağılayıp duruyorsunuz anca iranı afganistanı örnek veriyorsunuz. İranın durumu şu an kötü diye şeriat mı kötü oluyor baştaki kötüyse yönetim şeklinin suçu mu.
bu arkadaş da onlar kadar based

Megan

80+ Silver
Chp vaat makalesi git onu oku doğusu atsam okumazsın sen.
Savunma sanayi iyi bile değil yetersiz akpli :)
Hadi makarnacı uza.
Sizden gözü kapalı nankörü yok. İyi bile değilmiş sen halk tv izlemeye devam et bir de her şeyden anlıyormuş gibi konuşuyorsun. Kendine ait bir tane bile düşüncen yok. Hadi ekonomi başta olmak üzere ülkenin sıkıntıları var ama şu an savunma sanayii gibi ilerde olduğu özellikleri de var. Ama siz ne anlarsınız oturduğunuz yerden halktv ve tele1 e bağlı yaşarsınız

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Sizden gözü kapalı nankörü yok. İyi bile değilmiş sen halk tv izlemeye devam et bir de her şeyden anlıyormuş gibi konuşuyorsun. Kendine ait bir tane bile düşüncen yok. Hadi ekonomi başta olmak üzere ülkenin sıkıntıları var ama şu an savunma sanayii gibi ilerde olduğu özellikleri de var. Ama siz ne anlarsınız oturduğunuz yerden halktv ve tele1 e bağlı yaşarsınız
Nankör? evet öyleyim.
Sel olur altyapın yok, deprem olur üst yapın yok, yangın olur helikopterin yok, maden patlar yaşam odan yok, bomba patlar haberin yok, Euro 21 fikrin yok, Dolar 19 bilgin yok, enflasyon %150 çaren yok, 5-10m mülteci var planın yok.

Kader var sadece, suçlanacak bol bol kader planları var.

Hüda-Par ve Yeniden Refah Based

bu arkadaş da onlar kadar based
Yallah arabistana.

Merc Scar

80+
Nankör? evet öyleyim.
Sel olur altyapın yok, deprem olur üst yapın yok, yangın olur helikopterin yok, maden patlar yaşam odan yok, bomba patlar haberin yok, Euro 21 fikrin yok, Dolar 19 bilgin yok, enflasyon %150 çaren yok, 5-10m mülteci var planın yok.

Yallah arabistana.
Yallah Yunana
Aslanım sen kim oluyorsun da beni KENDİ ülkemden yollayacakmışsın?

Megan

80+ Silver
Nankör? evet öyleyim.

Yallah arabistana.
Ben sana savunma sanayii diyorum daha bana ekonomiyi anlatıyorsun. Ekonominin iyi olmadığını ben de söylüyorum zaten.

Nankör? evet öyleyim.

Yallah arabistana.
Sen kim oluyorsun da beni koyuyorsun, sen memnun değilsen çeker gidersin avrupaya. Tabi bu vasfınla seni alırlarsa

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Ben sana savunma sanayii diyorum daha bana ekonomiyi anlatıyorsun. Ekonominin iyi olmadığını ben de söylüyorum zaten.

Sen kim oluyorsun da beni koyuyorsun, sen memnun değilsen çeker gidersin avrupaya. Tabi bu vasfınla seni alırlarsa
Senin ne vasfın var? boş yapma konusunda ustasın maşallah.
İmkanın olsa sende batıya gideceksin iki yüzlü olma lütfen.

Megan

80+ Silver
Senin ne vasfın var? boş yapma konusunda ustasın maşallah.
İmkanın olsa sende batıya gideceksin iki yüzlü olma lütfen.
Sadece karşı saldırı yapabilecek kadar acizsin. Beni de çok iyi tanıyorsun maşallah. Ben sizin gibi ülkemin yönetimi sıkıntılı veya ekonomisi sıkıntılı diye terk edip gidecek kadar zayıf değilim

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Sadece karşı saldırı yapabilecek kadar acizsin. Beni de çok iyi tanıyorsun maşallah. Ben sizin gibi ülkemin yönetimi sıkıntılı veya ekonomisi sıkıntılı diye terk edip gidecek kadar zayıf değilim
Tabi tabi bende bunu yedim ulan şeriatcılar bile batıya gitmek istiyor onların iki yüzlüğü ayrı da neyse.
ülkemin yönetimi sıkıntılı veya ekonomisi sıkıntılı neden akp savunuyorsun?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Yav bunlar Hizbullah uzantısı, HDP çekinir bu heriflerden, çünkü zamanında devlet bu örgütü pkk için kurmuştu birbirlerini yiyorlardı...

Bunların artık işi bitti yeraltına yeraltına inmeleri gerekirken hala siyasetteler?
Kardeşim, adam daha 2 gün önce CNN'de açıklama yaptı. "Ne Hizbullah'ın, ne de başka bir terör örgütünün temsilcisi veya devamı değiliz." dedi. Biz yıllardır HDP'ye, "PKK'nın uzantısı olmadığını söyleyin ve siyaset yapın." demiyor muyuz? Onlar da yapsın böyle bir açıklama, siyasi sahnede siyasetçi olarak yerlerini alsınlar. Terörist olarak devam etmesinler.

Gerçekten inanan var mı? Şimdiden tabi ki de öyle diyecekler dikkat çekmemek için....
Önemli olan bu açıklamayı yaptırmak. Erdoğan seçimi kazandığında bunlara bakanlık vermeyecek. CB yardımcılığı da vermeyecek. Samimiyetlerini sorgula, ona bir şey demiyorum. Ama yıllardır HDP'den beklenilen açıklamayı Hüda-Par'ın yapmış olmasının da hakkını ver.

@Fevkelade1i
Uzun zamandır yoktunuz hocam
Epeydir ara vermiştim foruma. Sığ tartışmalar dönüyordu. Adama kaynak atıyorum, sen de karşı arümanını sun diyorum. Ağlayarak kaçıyor forumdan, hakaret edip duruyor. Çekilmez bir hâl almıştı bunlar.

Hâlâ da değişen bir şey olmamış. Aklıbaşında, adam gibi tartışabileceğim muhalif yok sanırım forumda. Yine de, seçim bitene kadar burada aktif olacağım. Erdoğan kazandıktan sonra, forumun siyaset kısmını yine bırakırım.

İmkanım olsa giderim en azından refah devlet.
PKK'lıları ve fetöcüleri kapıda karşılayıp ağırlıyorlar. Refah devletin içinde pkk kampı var. Gitme yollarından birisi yani, bil diye söylüyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,995
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom