🔥İndirim Hugo boss erkek güneş gözlüğü 3345tl

hocam polarize göz sağlığı için şart.
polarize cam ışık parlamalarını vs. engeller (ornek araba sürerken yardımcı olur camlardan yansıyan guneş ışıkları için)asıl göz sağlığı için uv koruması önemlidir uv400 gibi cam türleri mesela. Atılan modelde uv koruması olduğu yazılmış tabi fiyatını ne kadar hak eder ona bir şey diyemem.

polarize cam ışık parlamalarını vs. engeller (ornek araba sürerken yardımcı olur camlardan yansıyan guneş ışıkları için)asıl göz sağlığı için uv koruması önemlidir uv400 gibi cam türleri mesela. Atılan modelde uv koruması olduğu yazılmış tabi fiyatını ne kadar hak eder ona bir şey diyemem.
hocam geçen sene temmuzda lasik ameliyatı oldum. Doktorum ameliyat sonrası bu gözlüğü bana önerdi. Normal gözlükten daha rahat ediyor gözlerim. Göz çizdiren dostlarıma tavsiyemdir.

atasundaki güneş gözlüklerinden farkı ne gerçekten bilmediğimden soruyorum bir tane almayı düşünüyorum fakat bir gözlüğe bu kadar para vermek mantıksız geliyor
Hugo Boss olması ? kalite, koruma vb olarak soruyorsan tabii ki de yok. 300 liralık gözlüğüm de aynı. Ama takı gözüyle bakıp pahalısını takmaya çalışıyorlar.

Hugo Boss olması ? kalite, koruma vb olarak soruyorsan tabii ki de yok. 300 liralık gözlüğüm de aynı. Ama takı gözüyle bakıp pahalısını takmaya çalışıyorlar.
300 liralık gözlüğün ne camı ne plastiği ne menteşesi iyi olur kendini kandırma be 😃 iyi gözlük almak istiyorsan 1.5k çıkaracaksın gözden

Bu güneş gözlüklerine gözüm dereceli olduğu için bi türlü alışamadım, bende gidip kendi gözlüğüme güneşte karartma yaptırdım.

300 liralık gözlüğün ne camı ne plastiği ne menteşesi iyi olur kendini kandırma be 😃 iyi gözlük almak istiyorsan 1.5k çıkaracaksın gözden
cat3 gözlük. 4'te önümü göremiyorum zaten.
ce, ukca sertifikaları var. uv400 korumalı. cam polarize.
1.5k ne hocam aşırı uçmuşsunuz. 2 inç cam ve plastik. neyi 1.5k olsun. özel ürettirsen bu kadar tutar zaten.

1.5k ya luxottica tekelinin saçma sapan gözlüklerini alıyorsun. rayban, oakley, vogue, armani, burberry, versace, prada, dolce gibi aynı üretim bandından aynı malzemeyle aynı qa ile üretilmişlerden git al bir tane. incik boncuk isimlerle yüz kere satıyor aynı ürünü. 1.5k dan başlatıyor zaten aynı gözlüğü 20 bin dolara kadar gidiyor.

Bunu alacaktım, polarize yok diye vazgeçtim. Polaroid marka 1299TL olanı aldım amazondan.

1000094172.webp
Ürün geldi puanla vs 3k ya aldım bence parasının üstünde bir kalitede cam kalitesi de başarılı ben premium marka kalitesi hissettim

Geri