HÜRJET İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi!

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Twitter hesabından Hürjet ilk uçuşunu paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun." mesajını verdi.​

Artık Savaşlar topla tüfekle değil psikolojik ve ekonomik olsa da, hala geçerliliği olan şey havacılık.
Özellikle önleme ve avcı uçaklarımızı geliştirmemiz lazım...
Hala f-16 dileniyoruz.

Artık Savaşlar topla tüfekle değil psikolojik ve ekonomik olsa da, hala geçerliliği olan şey havacılık.
Özellikle önleme ve avcı uçaklarımızı geliştirmemiz lazım...
Hala f-16 dileniyoruz.
F 16 dilenmiyoruz. F35 için ödediğmiz parayı abd; sen s400 hava savunma sistemi alırsan bende seni projeden çıkartırım paranıda vermem dediği ve yaptığı için , bari f16 alalım hemde elimizdekileri modernizasyon yaparız diyerek akıllıca bir adım atıldı.

F 16 dilenmiyoruz. F35 için ödediğmiz parayı abd; sen s400 hava savunma sistemi alırsan bende seni projeden çıkartırım paranıda vermem dediği ve yaptığı için , bari f16 alalım hemde elimizdekileri modernizasyon yaparız diyerek akıllıca bir adım atıldı.
Akıllıca...

Geri