“Sivilce ve Siğil Nasıl Ayırt Edilir? Sivilce genellikle kırmızı renkte olup iltihaplıdır, siğiller ise genellikle düz veya kabarık yüzeyli olabilir. Kesin bir tanı için doktora başvurmak önemlidir.” alıntıdır.Yok knkm baya inceledim eminim):
“Sivilce ve Siğil Nasıl Ayırt Edilir? Sivilce genellikle kırmızı renkte olup iltihaplıdır, siğiller ise genellikle düz veya kabarık yüzeyli olabilir. Kesin bir tanı için doktora başvurmak önemlidir.” alıntıdır.Yok knkm baya inceledim eminim):
fotoda cekseydın atsan anlardıkYok knkm baya inceledim eminim):
Hocam psikolojimi bozdunuz hiv aids değilki bu.Hayatı kararan birine şaka bile yapılmaz, ciddi ciddi doktora gidecek. Yanlış yollar böyle rezilliklere sebep olur işte, bari ibret olsun, bu gence de geçmiş olsun.
Orasını doktor bilir...Hocam psikolojimi bozdunuz hiv aids değilki bu.
Ailen ve etrafindakiler yuzunden korktugun icin gitmez isen ve hastalik ilerlerse omur boyu kahrını çekicegin bir hastaliga sebep olur. Acilen hastaneye git test yaptir varsa tedavini gör. Ailen baska bisey icin veya baska hastalik kontrol felan icin gittigini. Bahane et ve GİT. bu hastalıklar çok ciddi olabilir. İlerde evliligi,cocugu var. Daha fazla bekleme direkt git ve varsa tedavini olEvet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim 200 TL verip kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.
Evet kendimde siğil gördüğümde onu yapıcaktım tam olarakaraştırdığım kadarıyla dermataloji(cildiye) ye başvurabilirsin sivilce için gitcem de ailene kendin git
Hocam maalesef tedavisi olan bir şey değil ve forumdan gelen değerli yorumlarınız iyi niyetli ama konu hakkında çoğu kişinin fikri yok.Ailen ve etrafindakiler yuzunden korktugun icin gitmez isen ve hastalik ilerlerse omur boyu kahrını çekicegin bir hastaliga sebep olur. Acilen hastaneye git test yaptir varsa tedavini gör. Ailen baska bisey icin veya baska hastalik kontrol felan icin gittigini. Bahane et ve GİT. bu hastalıklar çok ciddi olabilir. İlerde evliligi,cocugu var. Daha fazla bekleme direkt git ve varsa tedavini ol
Hpv nin bircok turu var. Senin ki hpv mi ,bulastiricimi,tedavisi var mi yok mu , nasil bu kadar kendinden emin olabilirsin, hayatın boyunca tasiyacagin bir hastaligi bu kadar basite indirgeyip kabullenmen kolaymı, hastaneye git baktır erken tanı tedavi bazen kurtariyor.Evet kendimde siğil gördüğümde onu yapıcaktım tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam maalesef tedavisi olan bir şey değil ve forumdan gelen değerli yorumlarınız iyi niyetli ama konu hakkında çoğu kişinin fikri yok.
Haklısınız hocam cahillik benimkisi biraz.Hpv nin bircok turu var. Senin ki hpv mi ,bulastiricimi,tedavisi var mi yok mu , nasil bu kadar kendinden emin olabilirsin, hayatın boyunca tasiyacagin bir hastaligi bu kadar basite indirgeyip kabullenmen kolaymı, hastaneye git baktır erken tanı tedavi bazen kurtariyor.
Geçen yıl yaşadım dondurup aldırdım şuan elimde hiç yok daha çıkmadı.Evet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim 200 TL verip kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.
Geçmiş olsun da 200 kim razı olur kardeş? 5 dolara çalışmış karıya bak.Evet maalesef bir b*klar yedim kafamı ****** neyse değerli arkadaşlarım üst üste konu açıyorum ama önemli konular bence. Yakın zamanda kim olduğu önemsiz biriyle ilişkiye girdim 200 TL verip kondom almama rağmen kullanmadık ahh ahh. İlişkini sonuna yakın v*jina ya yakın bir bölgede siğilleri fark ettim o an dünyam başıma yıkıldı ömrüm boyunca ilaç kullanıcağımı sanıyordum elim ayağım titriyordu kusma noktasına kadar kötüleşmiştim artık. Sonra bu konuda hiçbirşey bilmediğimden detaylı araştırmalar yaptım Hiv/Aids siğil yapmıyormuş HPV siğile sebep oluyor ben bunların hepsini aynı şey sanıyordum HPV olduğuma eminim şuan. Genelde az tehlikeli türleri siğil yapıyor bağışıklık sistemi ile 2 3 yılda tamamen vücuttan temizleniyor sigarayı bırakmaya çalışıyorum ne olucak bilmiyorum ama eminim bunu kaptım kesinlikle test yaptırma imkanımda yok. İlişkinin üstünden 3 gün geçti.
Kondom 200 lenGeçmiş olsun da 200 kim razı olur kardeş? 5 dolara çalışmış karıya bak.