HWID banının atıldığı parçayı değiştirmen gerek. Anakart, ram, ekran kartına atılmış olabilir
İnternette hwid spooferler var fakat güvenilir mi bilemiyorum ayrıca yasak olmasına karşı site atmayacağım.arkadaşlar hwid banı nasıl kalkar bilgisayarı format atmak istemiytorum yada herşeyimin silinmesini istemiyorum baska nasıl yapabilirim
güvenilir mi? kanka pc'de olan dosyalar gitmesinspoofer kullanabilirsin
Neyden nasıl ban yediğinizi söylerseniz ancak ona göre konuşabilirim sorunu detaylandırın.güvenilir mi? kanka pc'de olan dosyalar gitmesin
bedava çözüm de var hocam tabi neyden ban yediğine bağlıHile yaparak yediğiniz HWID banın kaldırılmasında yardım edemem.Büyük ihtimal valorantda yediniz,para vermeden çözemezsiniz.
Riot Games bu konuda çok güvenlikli.Bu güvenliği kıranlarda yaptığı işi bedava vermek istemiyor. Aylığını 20 liraya kiralıyorlar.Neyden nasıl ban yediğinizi söylerseniz ancak ona göre konuşabilirim sorunu detaylandırın.
bedava çözüm de var hocam tabi neyden ban yediğine bağlı
hocam arkadaş neyden ban yediğini belirtti de ben mi göremedim tek valorant hwid ban atmıyor kiRiot Games bu konuda çok güvenlikli.Bu güvenliği kıranlarda yaptığı işi bedava vermek istemiyor. Aylığını 20 liraya kiralıyorlar.
Neyden ban yediğini söylemedi ben sadece eğer valorantdan yediyse para vermesi gerektiğini söyledim.hocam arkadaş neyden ban yediğini belirtti de ben mi göremedim tek valorant hwid ban atmıyor ki
Format atsan da kalkmaz o ban. Direkt donanıma atılıyor o ban.arkadaşlar hwid banı nasıl kalkar bilgisayarı format atmak istemiytorum yada herşeyimin silinmesini istemiyorum baska nasıl yapabilirim
hayır hile yapmadım intel hd graphics analyzer programını 3.parti uygulama diye banladı hatırlarsan aynını eski iw oyuncusu cady'e de olmustuHile yaparak yediğiniz HWID banın kaldırılmasında yardım edemem.Büyük ihtimal valorantda yediniz,para vermeden çözemezsiniz.