Neler Yeni

Hwid banı nasıl kalkar windows 10

bilus99

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5
arkadaşlar hwid banı nasıl kalkar bilgisayarı format atmak istemiytorum yada herşeyimin silinmesini istemiyorum baska nasıl yapabilirim

HWID banının atıldığı parçayı değiştirmen gerek. Anakart, ram, ekran kartına atılmış olabilir

arkadaşlar hwid banı nasıl kalkar bilgisayarı format atmak istemiytorum yada herşeyimin silinmesini istemiyorum baska nasıl yapabilirim
İnternette hwid spooferler var fakat güvenilir mi bilemiyorum ayrıca yasak olmasına karşı site atmayacağım.
Yüksek ihtimal hileden veya makrodan yediniz link yerine ben size soğuk su vereyim.

Hile yaparak yediğiniz HWID banın kaldırılmasında yardım edemem.Büyük ihtimal valorantda yediniz,para vermeden çözemezsiniz.

Neyden nasıl ban yediğinizi söylerseniz ancak ona göre konuşabilirim sorunu detaylandırın.

bedava çözüm de var hocam tabi neyden ban yediğine bağlı
Riot Games bu konuda çok güvenlikli.Bu güvenliği kıranlarda yaptığı işi bedava vermek istemiyor. Aylığını 20 liraya kiralıyorlar.

Riot Games bu konuda çok güvenlikli.Bu güvenliği kıranlarda yaptığı işi bedava vermek istemiyor. Aylığını 20 liraya kiralıyorlar.
hocam arkadaş neyden ban yediğini belirtti de ben mi göremedim tek valorant hwid ban atmıyor ki

Format atsan da kalkmaz o ban. Direkt donanıma atılıyor o ban.

Belki illegal bazı yolları vardır ama onu da ben bilmiyorum 😀

Anakartı değiştir. Aşırı basit ve bedava bir yolu daha var ama karşıma hileciler gelsin istemiyorum. :ROFLMAO: Cihazı 2. el aldım deseydin yardım ederdim.

Hile yaparak yediğiniz HWID banın kaldırılmasında yardım edemem.Büyük ihtimal valorantda yediniz,para vermeden çözemezsiniz.
hayır hile yapmadım intel hd graphics analyzer programını 3.parti uygulama diye banladı hatırlarsan aynını eski iw oyuncusu cady'e de olmustu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,707
Üyeler
173,243
Son üye
Myth_
Geri