Hocam Merhabalar. Bende hy320 almak istiyorum. Ne kadara satın aldınız, gümrük vergisi ne kadar ödediniz bunları paylaşabilir misiniz? . Bir de cihazda memnun olmadığınız bir özellikle varsa paylaşabilir misiniz ? Teşekkür ederim.
Merhaba. Aliexpres ten 76 dolar + 50% vergi ile aldım, 2 hafta icinde geldi. Beklentimi karşıladı, gayet memnunum. Bir tek sorun bu cihazlar sertifikalı olmadığı icin netflix kendi uygulamasıyla 480p izlenebiliyor. Bunu nasıl çozebilirim onu araştırıyorum.
Hy300 le kıyaslarsak daha saglam duruyor. Lensi daha genis açı, aynı mesafeden daha buyuk goruntu olusturuyor. Isık gucu de cozunurlugu de 2 katından fazla. Hy300 60-70 inch, hy320 100 inch tv boyutlarında kullandıgımda parlaklik ve goruntu benzer oluyor. Aynı boyutta izleyince hy320 cok daha iyi. Fanı biraz daha sesli, hava akımının sesi dısında fanın kendi sesi de duyuluyor. Odanın kapısını kapayınca dısarı ses gitmiyor ama. Toz filtresi pek ise yaramıyor bence cunku simdiden bir sürü toz parcası var görüntüde. İcini acıp temizlemek sart daha denemedim.
Kucuk ve kendinden ayaklı bir model olması zorunlu degilse biraz daha pahalı olan byintek x25 e de bakın derim amazon dan. Isık gücü daha da fazla ve otomatik olarak 4 köşe keystone duzeltme, duvarda tablo vs engel varsa ona göre ayarlama ve odaklama ozellikleri var. En büyük artısı direk olarak mekanizmanın icine ulasıp temizlik yapılabiliyor. Ama kendinden ayaklı cihazlar surekli yerini degistiririm diyorsanız cok kolaylık ve bu tarz cihazlarda hy320 nin rakibi yok bence.
Son düzenleme: