İndirim bitmiş 1999₺ olmuş. Kaçırdık Güle güle kullanınMerge boss aliexpress uygulaması içinde olan oyun. Gogo eşleştirme diye bi oyunda var oda bazen kupon veriyor.
Alıntıyı görüntüle
İndirim bitmiş 1999₺ olmuş. Kaçırdık Güle güle kullanınMerge boss aliexpress uygulaması içinde olan oyun. Gogo eşleştirme diye bi oyunda var oda bazen kupon veriyor.
Alıntıyı görüntüle
lisans işini cözemedim, maalesef 480p netflix vsArkadaşlar merhaba.
HY320 kullanıcısıyım. Cihaza L1 lisansı bir şekilde yazılım olarak atılabilir mi acaba?
5k ya byintek x25 öneririm, su anda indirimde. HY serisinden daha iyi bir cihaz.Merhaba şu an HY300 kullanıcısıyım ofis için bi ürün daha almayı düşünüyorum sizce hangi model daha iyi fiyat olarak 5k ya kadar çıkabilirim natural 2k çözünürlükte felan bildiğiniz bir model var mı HY ler arasında en iyisi sizce hangisi HY350 mi. toplantı sunum tarzı işler için kullanılacak sabit bir şekilde tavan vb yerlere konumlandırabilirim
Arkadaşlar merhaba bendede aynı problem var ve fan da çalışmıyor. Ne yapmam gerekir, kolay gelsin.Fan dönüyor mu?
Merhaba, bence mümkünse iade talebi oluşturun zaman kaybetmeden.Arkadaşlar merhaba bendede aynı problem var ve fan da çalışmıyor. Ne yapmam gerekir, kolay gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım hy300 cihazim açılmıyor, smart projector yazısında takılıp kapanıyor. Fan da çalışmıyor ne yapmam gerekir, yardımcı olur musunuz ?
Netflixte nasıl bir sorun var sizde? Prime video eski arayüz apklar çalışıyor bende ama kullanım tam bir eziyet. Manuel güncelleme için dosya verilmişti, konu içinde aramanız gerek.Amazon prime ve netflix için çözüm bulundu mu? Birde bazı youtube kanallarında güncelleme sürümü farklı benimki 2013 de gözüküyor. Manuel güncelleme yapabiliyor muyuz acaba?
Merhaba, ne yazık ki çözemedim. Uygulamanın birçok farklı apk versiyonunu indirip kurdum ama sorun çözülmedi.2. gonderdiginiz p30 daha iyi diyorlar genelde. kasası daha saglam, hoparloru daha yuksek sesli ve ısıgı daha kuvvetli. Ayrıca daha genis acı goruntu veriyor diye biliyorum. android sürümü ya da arayüzü farklı sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
merhaba aynı durumu hy320 de yasıyorum. cozebildiniz mi ?