Neler Yeni

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Mert00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Arslan
benim aldığım ürünün linki
diğer hy320lerde arka kısmında gri bir eklenti var benimkinde yok. Acaba yan sanayi bir ürün de dolandırılıyor muyum diye düşünüyorum 🤔
projeksiyonun görüntü kalitesi sesi vs mükemmel ama bu tip ayrıntılar canımı sıktı.
Merhaba ürünü iade ettim ürün AMX500 model 720p projektörmüş. HY320 ismi ile satan satıcılar var dikkatli olun! Arkadaşımızın dediği gibi etiket kontrolü çok önemli. Şimdi ise ikinci el "Magcubic hy320" sipariş ettim. Geldiğinde sizlerlerle deneyimlerimi paylaşacağım. L1 lisansı için de araştırmaya devam ediyorum. Bazı telefonlar için kullanılan yöntemler gördüm. Projeksiyonun donanımı izin veriyorsa (bildiğim kadarıyla işlemci l1 lisansını destekliyor) L1 lisansını yazılımsal olarak halletmeye çalışacağım. Takipte kalın.

eypclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Çelik
Arkadaşlar bugün elime hy320 büyük modeli ulaştı, sahte ürün tabii ki :(
Merhaba ürünü iade ettim ürün AMX500 model 720p projektörmüş. HY320 ismi ile satan satıcılar var dikkatli olun! Arkadaşımızın dediği gibi etiket kontrolü çok önemli. Şimdi ise ikinci el "Magcubic hy320" sipariş ettim. Geldiğinde sizlerlerle deneyimlerimi paylaşacağım. L1 lisansı için de araştırmaya devam ediyorum. Bazı telefonlar için kullanılan yöntemler gördüm. Projeksiyonun donanımı izin veriyorsa (bildiğim kadarıyla işlemci l1 lisansını destekliyor) L1 lisansını yazılımsal olarak halletmeye çalışacağım. Takipte kalın.
Ben de aynı yerden aldım, yanlış ürün yolladılar o kadar sormama rağmen. İade çekicem şimdi

Son düzenleme:

Mert00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Arslan
Arkadaşlar bugün elime hy320 büyük modeli ulaştı, sahte ürün tabii ki :(

Ben de aynı yerden aldım, yanlış ürün yolladılar o kadar sormama rağmen. İade çekicem şimdi
satıcı da bilmiyor bence, sorun buradan kaynaklanıyor. En iyisi yurt dışından getirtmek veya vergisini ödeyerek satın almak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HY320 için yazılım arayan arkadaşlar, az önce bir shorts ile karşılaştım.
Alliwava'da satılan hy320nin arayüzü farklı, denemek isteyen olursa diye atıyorum.
Deneyip bizimle de paylaşırsa sevinirim.
Firmware link : https://www.alliwava.com/pages/hy320

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-15 184200.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-15 184200.png
    404 KB · Hit: 32
  • Ekran görüntüsü 2025-01-15 184213.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-15 184213.png
    571 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

Mert00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Arslan
hy300 ve 320 için tüm yazılımları buldum, sorun yaşayan arkadaşlar tek tek deneyebilir.
Link : Drive
Kaynak : Youtube
‎‎‎‎‎‎‎ㅤ ㅤㅤ : Youtube (burada alliwava da kuruyor wifi ve bluetooth sorunu yaşayanlar için)

efekonya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Selamın aleyküm ustalarim bi yardımcı olursanız sevinirim hy300 projector ekranı bir türlü duzeltemedim cihazı ters çevirince 10 saniye düzeliyor tekrar ters oluyor otomatik yardımcı olursanız sevinirim resetleme yapıldı.

Ekler

• 17369607270306883079266445515359.jpg
    17369607270306883079266445515359.jpg
    1.2 MB · Hit: 26

Mert00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Arslan
Selamın aleyküm ustalarim bi yardımcı olursanız sevinirim hy300 projector ekranı bir türlü duzeltemedim cihazı ters çevirince 10 saniye düzeliyor tekrar ters oluyor otomatik yardımcı olursanız sevinirim resetleme yapıldı.
Keystone otomatik düzeltme cihazını ters algılıyor muhtemelen. Ayarlardan kendin değiştirebilirsin yönünü.

yunus4935

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus
Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim cihazı değiştirdim şarjlı bataryalı olanı aldım.cok.memnunum fakat lisans sorunu var anroid sürümünü yukseltebiliyormuyuz.bu cihazların acaba lisans.sorunu.cozulmuyor.galiba youtubede 4k kadar açıyor.ama.diger uygulamalar hep 480p harwox k2 modelini aldım gayet güzel başka bir yazılım atilabiliyormy acaba bu cihazlara bunların güncellemelerini nerden bulabiliriz.hic.guncelleme.gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent
Merhabalar Arkadaşlar Sıcak Firsatlar bölümünde duyurulan fiyat olarak uygunluğu ile dikkat çeken HY300 ve HY350 Android Projeksiyonlar ile ilgili bu konu başlıği altinda cihaz üzerinde yapilabilecekleri konuşmak teknik soru ve sorunları birlikte çözebilmek niyetiyle buluşalım :)

İlk aklima gelen şey diğer konu başlığı altinda da baya bir denk geldiğim cihazın isinmasi problemi yaptigim birkaç araştirma sonucunda Klonlandığı cihaz olan Samsung Freestyle cihazinda pasif sogutmanin yaninda bir adet mini egzoz fan bulunmakta bizim cihazların toz temizleme videolarında bunlarla karsilasmadim belkide gözden kacirdim ama egzoz fan kesinlikle bulunmamakta problemin bundan kaynaklandigini dusunuyorum.( Isınma probleminin)

Bunun için aklima basit ama çalisabilecegini dusundugum bir işlem geldi bu da telefonları oyun oynarken sogutmak için kullandigimiz faln sistemi fakat bunun bir eksi yönü ürünlerin usb den calisması yani calissa bile ya ekstra bir guc kaynagindan beslenecek yada cihaza usb coklayici takmak gibi bir cozum olur.
2. Olarak projeksiyon cihazları yapisi itivari ile en buyuk dusmani toz vb. durumlar bu cihazı ne kadar etkiler.
3.Bu ürünler çok sesli mi çalisir acaba gibi birkaç soru işareti var kafamda...

Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum....

ANDROİD Açılmayan Arkadaşlar :
TEŞEKKÜRLER @darkshadow

Hocam bir videonun altında yorumlarda gördüm aynı sorunu yaşayanları çözüm olarak şöyle yazmışlar "ekranı işaret eden kontrol tuşuna basın,sağ-aşağı-sol"herkes de olmadığını yazmışlar ama düzelenler varmış istersen deneyebilirsiniz size kalmış ama bir sorumluluk kabul etmiyorum denerseniz haber edersiniz hocam ek olarak bu olmazsa kumandayı cihaza tutup "yukarı,sağ,aşağı,sol"yapın ana ekran geliyor yazmışlar
Hy300 projeksiyon aldim indirimdeydi 1350 tl rakama aldim goruntu yonunden netlik yonunden vs bir sıkıntı yasamadim ancak urunun menusunde kontras ayari renk ayari vs mevcut degil yada ben bulamadim ama bakmadim menu kalmadi birde telefon yansitma cast menusunu aciyorum ayni wifi uzerinden telefonu yansitma yapamiyorum cihaz gozukmuyor telefonda baglanti kuramiyorum sorun nedir acaba ? Benzer sorunu yasayanlar varmi ?

erhan88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan
Merhaba arkadaşlar dün akşam biraz film izledim sonra kapattım. Daha sonra tekrar açtığımda sadece bu toplar hareket ediyor kalıyor. Normal ekran gelmiyor bunu nasıl çözerim bilen var mı daha 1 aylık cihaz
IMG_20250122_152332.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent
selam, karanlık ortamdayken bu ayarlarda kullanıyorum deneyebilirsiniz.

backlight 60
contrast 40
brightness 65
sharpness 60
color 40

Google Play den TV Calibration uygulamasını indirip oradaki resimlere gore ayarladım.

Once siyah tonları acmak icin brightness ı artırdım sonra da beyazları kurtarmak icin contrast ı azalttım.
Sanırım backlight cok oldugu zaman siyah fonda beyazların etrafında ışık hüzmeleri oluyor.
Hy 300 var kontrast ayarlari yok menude yardimci olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent
Yaa yokmu hic yardim edecek birileri konus eski farkindayim. Ama kimse bakmiyor sanirim buraya hy 300 indirimdeydi aldim ama telefon cihazi gormuyor cast uygulamasini actimda ayni wifi uzerinden bagli olmamiza ragmen cihaz bulunamıyor birde cm ntrast ayarlari yok cihazda aramadim yer kalmadi yok nasil kontrast ayari olmaz anlamadim sabitmi bu makinede kontras vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tarkan ak
hy300 projeksiyonum var once duvarda leke var sandım ama sonradan farkettim mercekte karanlık bir kısım var betaz zemınde o kısım dahada belli oluyor. bahsettiğim toz falan değil.kucuk karanlık bir daire var. tecrubeli arkadaslar bu neden olur yada bir çözumu varmı ?

Mert00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Arslan
Yaa yokmu hic yardim edecek birileri konus eski farkindayim. Ama kimse bakmiyor sanirim buraya hy 300 indirimdeydi aldim ama telefon cihazi gormuyor cast uygulamasini actimda ayni wifi uzerinden bagli olmamiza ragmen cihaz bulunamıyor birde cm ntrast ayarlari yok cihazda aramadim yer kalmadi yok nasil kontrast ayari olmaz anlamadim sabitmi bu makinede kontras vs
Dostum bu sorunu yeni bir launcher yükleyerek çözebilirsin, projeksiyondan playstore a gir ve bunu yükle : projectivy launcher
Kontrast ayarlarını da sağ taraftaki android ayarlarından bulabilirsin.

hy300 projeksiyonum var once duvarda leke var sandım ama sonradan farkettim mercekte karanlık bir kısım var betaz zemınde o kısım dahada belli oluyor. bahsettiğim toz falan değil.kucuk karanlık bir daire var. tecrubeli arkadaslar bu neden olur yada bir çözumu varmı ?
fotoğrafını atar mısın?

Merhaba arkadaşlar dün akşam biraz film izledim sonra kapattım. Daha sonra tekrar açtığımda sadece bu toplar hareket ediyor kalıyor. Normal ekran gelmiyor bunu nasıl çözerim bilen var mı daha 1 aylık cihazAlıntıyı görüntüle
yazılım yükleyerek çözebilirsin muhtemelen

Top Bottom