Merhabalar Arkadaşlar Sıcak Firsatlar bölümünde duyurulan fiyat olarak uygunluğu ile dikkat çeken HY300 ve HY350 Android Projeksiyonlar ile ilgili bu konu başlıği altinda cihaz üzerinde yapilabilecekleri konuşmak teknik soru ve sorunları birlikte çözebilmek niyetiyle buluşalım
İlk aklima gelen şey diğer konu başlığı altinda da baya bir denk geldiğim cihazın isinmasi problemi yaptigim birkaç araştirma sonucunda Klonlandığı cihaz olan Samsung Freestyle cihazinda pasif sogutmanin yaninda bir adet mini egzoz fan bulunmakta bizim cihazların toz temizleme videolarında bunlarla karsilasmadim belkide gözden kacirdim ama egzoz fan kesinlikle bulunmamakta problemin bundan kaynaklandigini dusunuyorum.( Isınma probleminin)
Bunun için aklima basit ama çalisabilecegini dusundugum bir işlem geldi bu da telefonları oyun oynarken sogutmak için kullandigimiz faln sistemi fakat bunun bir eksi yönü ürünlerin usb den calisması yani calissa bile ya ekstra bir guc kaynagindan beslenecek yada cihaza usb coklayici takmak gibi bir cozum olur.
2. Olarak projeksiyon cihazları yapisi itivari ile en buyuk dusmani toz vb. durumlar bu cihazı ne kadar etkiler.
3.Bu ürünler çok sesli mi çalisir acaba gibi birkaç soru işareti var kafamda...
Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum....
ANDROİD Açılmayan Arkadaşlar :
TEŞEKKÜRLER @darkshadow
Hocam bir videonun altında yorumlarda gördüm aynı sorunu yaşayanları çözüm olarak şöyle yazmışlar "ekranı işaret eden kontrol tuşuna basın,sağ-aşağı-sol"herkes de olmadığını yazmışlar ama düzelenler varmış istersen deneyebilirsiniz size kalmış ama bir sorumluluk kabul etmiyorum denerseniz haber edersiniz hocam ek olarak bu olmazsa kumandayı cihaza tutup "yukarı,sağ,aşağı,sol"yapın ana ekran geliyor yazmışlar