Hocam apk önerisinde bulunabilir misiniz ? Ben cihazı aldım geldiği zaman apk ile kullanmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirimNetflix sorunu için apk indirebilirsiniz çok iyi çalışan sürümler var
Hocam bende p30 vardı apkmirror üzerinden güncel apk sürümünü indirmiştim hy300 geldiğinde unutmazsam dener tam sürümünün ismini atarımHocam apk önerisinde bulunabilir misiniz ? Ben cihazı aldım geldiği zaman apk ile kullanmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler hocam. Benim cihazda henüz gelmedi. Gelince ben de deneyeceğimHocam bende p30 vardı apkmirror üzerinden güncel apk sürümünü indirmiştim hy300 geldiğinde unutmazsam dener tam sürümünün ismini atarım
ilk başta 480 p açıyor gittikçe netleşiyor görüntü diye biliyorumSiparişim bugün teslim edildi sorunsuz teslim edildi üründe çok güzelmiş çalıştırdığınızda developer mod kapalı device info ya girip 4-5 defa ok tuşuna basarsanız aktif edebiliyorsunuz parlaklığını falan çok arttırabiliyorsunuz netflix 480 p çalışıyor apk mirror üzerinden son sürümü indirdim çok iyi çalışıyor bilginize
hocam görüntünün netleşmesi uzun sürüyor her bölüm 5-10 dk beklemek saçma geliyor bana apk indirirseniz açılırken en yüksek görüntüde açıyorilk başta 480 p açıyor gittikçe netleşiyor görüntü diye biliyorum
Netflix sorunu için apk indirebilirsiniz çok iyi çalışan sürümler var