Hybrid araç nasıldır ?

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
toyota hybrid araç alınır mı? ötv muhafiyeti ile beraber corolla ve ch-r 1.1 1.2 milyon civarına geliyor sizce nasıl araç hep şehir içi kullanılacak

toyota hybrid araç alınır mı? ötv muhafiyeti ile beraber corolla ve ch-r 1.1 1.2 milyon civarına geliyor sizce nasıl araç hep şehir içi kullanılacak
hocam corolla hybrid sorunsuzdu diye biliyorum genel olarak japon arabalarının çok sorunu olmuyor

Candır

hocam corolla hybrid sorunsuzdu diye biliyorum genel olarak japon arabalarının çok sorunu olmuyor
aklımda togg da var. toyota togg dan yaklaşık 100k daha ucuz togg da yeni araç olduğu için sorun çıkarabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç kullandınızmı şehir içi yakıt ne kadar yakıyor acemi bir sürücü kullanabilirmi

aklımda togg da var. toyota togg dan yaklaşık 100k daha ucuz togg da yeni araç olduğu için sorun çıkarabiliyor
hocam toggda iyi sanırım ama togg full elektrikli corolla hybrid olduğu için şarj süresi vb. yok sanırım onlarda o yönden bi avantajlı olabilir uzun yolda falan da ama tam olarak bilmiyorum hybrid araba nedir diye bakmadım

aynısını bizde düşünüyoruz toyota en iyisi hybridde

Geri