Neler Yeni

Hydra R6 Rgb vs Philips Spk8614

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burakks
Arkadaşlar Klavye alıcam ve

Biri bu Red switch

Bu klavye çok hoşuma gidiyor ama RGB Si gitmiyor o sıkıntı

Bu klavyede rgb si falan kontrol edilebiliyo red switch benden yana tek eksisi ing q olması onuda alışırım

sizce hangisi

Stebph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan Turan
İkiside alınmaz. Bütçeniz içerisinde olan Redragon marka mekanik klavyelere bakın. Philips zaten marka basılan rezil bir ürün bana sorarsanız. Frisby ve Rampage adında da satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burakks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
bende olmaz ya oyle umuyorum çok tuş soken sert kullanan biri değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redragon Red switch istiyorum RGB si kontrol edilebilen istiyorum. çok önerdiler hepsine baktım hoşuma gitmedi
Sökmeseniz de fırlıyor:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burakks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu videolu olmadan anlatamam ama sanki altında yay varmış gibi fırlıyor bazı tuşları. Mesela ctrl ye hafif sert basıp geri çekince fırlıyordu
peki alına bilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu videolu olmadan anlatamam ama sanki altında yay varmış gibi fırlıyor bazı tuşları. Mesela ctrl ye hafif sert basıp geri çekince fırlıyordu
arlarında 5 tl fark falan var farkı rgb biri

Stebph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan Turan
Redragon Red switch istiyorum RGB si kontrol edilebilen istiyorum. çok önerdiler hepsine baktım hoşuma gitmedi
O zaman kalitesiz marka basılmış ürünler alacaksınız. 1-2 Ay aktif kullanımdan sonra büyük ihtimalle tuşların bazılarında sorunlar çıkacak. Ne kadar beğenmemiş olsanız da kaliteli ürünlere yönelmeye çalışın hocam. Pişman olursunuz bu ürünlerle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burakks
O zaman kalitesiz marka basılmış ürünler alacaksınız. 1-2 Ay aktif kullanımdan sonra büyük ihtimalle tuşların bazılarında sorunlar çıkacak. Ne kadar beğenmemiş olsanız da kaliteli ürünlere yönelmeye çalışın hocam. Pişman olursunuz bu ürünlerle.
Knk yönelcem de işte bil bakalım ne eksik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,909
Üyeler
164,746
Son üye
Mustafa852
Top Bottom