900 TL lik klayve degil o yalnizhocam 1. si sahibindeni çok tercih etmiyorum 2. si 900 Tl lik klavyeye 1300 vermek çok istemiyorum açıkcası
niye alamıyon kral niyeeeeeeeeHocam pardon ama siz anlamak mı istemiyorsunuz.
F75 Maalesef alamıyorum
Geliyor ürünün sayfasında stoğa gelince bildirim alma butonuna tıklagelir mi sizce temuya tekrar, bende almayı dusunuyorum
hocam öncelikle sakin olun düzgünce konuşun. Aula almamamın sebebi keyfimden değil ve seni çok alakadar etmez. Yardım etmeyeceksen yazma. Konunun başına yazdım zaten Aulacılar gelmesin diyeniye alamıyon kral niyeeeeeeee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliyor ürünün sayfasında stoğa gelince bildirim alma butonuna tıkla
Redragon Fizz al dostum düşünme daha fazla güven bana pişman olmayacaksın iyi ki bunu almışım diyeceksin güven bi yahocam öncelikle sakin olun düzgünce konuşun. Aula almamamın sebebi keyfimden değil ve seni çok alakadar etmez. Yardım etmeyeceksen yazma. Konunun başına yazdım zaten Aulacılar gelmesin diye
https://www.trendyol.com/ziyoulang/...u-p-813578300?boutiqueId=61&merchantId=355319ziyoulang alma redragon alabilirsin
Ürünün ederi 2k civarı zaten, Türkiyede muadili B75 pro var wraithtte 3k ya satılıyor.hocam 1. si sahibindeni çok tercih etmiyorum 2. si 900 Tl lik klavyeye 1300 vermek çok istemiyorum açıkcası
Neden arada kaldın söyle soru işaretlerini ben cevaplayayım şuan bile o klavyeyi kullanarak yazıyorum sanahocam çok arada kaldım