Neler Yeni

1000TL klavye Önerisi (TR içi)

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Ne zorlaması kardeşim hepiniz aynı anda mı tiner kullandınız? Aulcılar gelmesin çok saçma bi uslub sadece. İnsanlar o paraya düzgün şey alsın diye söylüyor bunlarda saçma sapan uslupla bunlar gelmesin yazıyor. Yoksa çokta umrumda değil yani.
tamamdır hocam iyi günler sağlıcakla kalın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,746
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ne zorlaması kardeşim hepiniz aynı anda mı tiner kullandınız? Aulcılar gelmesin çok saçma bi uslub sadece. İnsanlar o paraya düzgün şey alsın diye söylüyor bunlarda saçma sapan uslupla bunlar gelmesin yazıyor. Yoksa çokta bi yerimde.
Dostum ne zorlaması demişsin adama bir şey önermek yerine aula al demekten başka bir şey dememişsiniz adamın parası yetmiyorsa ne yapsın 1300tlye hadi aula buldu get ile taksit yaptıracak %11 get komisyonu 1443tl get sadece 3 taksit yapıyor adam 12 taksit yapan yerlere bakıyor ne demesini bekliyorsunuz herkesin imkanları bir değil

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Dostum ne zorlaması demişsin adama bir şey önermek yerine aula al demekten başka bir şey dememişsiniz adamın parası yetmiyorsa ne yapsın 1300tlye hadi aula buldu get ile taksit yaptıracak %11 get komisyonu 1443tl get sadece 3 taksit yapıyor adam 12 taksit yapan yerlere bakıyor ne demesini bekliyorsunuz herkesin imkanları bir değil
hocam size çok teşekkür ederim demeye çalıştığım şeyleri kısaca açıklamışsınız. Uğraşmaya değmez hocam çok teşekkürler

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
Ben aula al diye bir şey demedim sadece bu nasıl uslub dedim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,746
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Ben aula al diye bir şey demedim sadece bu nasıl uslub dedim.
konuyu 2. kez okudum kimesnin üslubunda bir sorun göremedim bir sen agresif çıkışmışsın onada laf eden bile olmamış

Gurkanpiro

80+ Platinum
z87 guzel duruyor yuzde 60 alırsan amazondan gekky g61 al swıtch olarak red dragonu geçer

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
konuyu 2. kez okudum kimesnin üslubunda bir sorun göremedim bir sen agresif çıkışmışsın onada laf eden bile olmamış
Alper harbi tinercisin kardeşim sanırım sen. Azalt biraz. İyi niyetli insanlarda siz bu kafada oldukça yardımcı olmaya çalışmaz. Adama al diye bir şey demedim al demişsiniz diyip duruyorsun orası ayrı ironi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,746
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Alper harbi tinercisin kardeşim sanırım sen. Azalt biraz. İyi niyetli insanlarda siz bu kafada oldukça yardımcı olmaya çalışmaz. Adama al diye bir şey demedim al demişsiniz diyip duruyorsun orası ayrı ironi.
Ekran görüntüsü 2024-11-30 143850.png
Ekran görüntüsü 2024-11-30 144207.png
Ekran görüntüsü 2024-11-30 144157.png
Ekran görüntüsü 2024-11-30 143906.png
Ekran görüntüsü 2024-11-30 143838.png

üslubuna sen dikkat et 2 oldu bu

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,746
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
'Sen okumayı bilmiyor musun' diyen birine aynı tonda cevap verdim. Şu an seninde yazdığın şey konudan tamamen bağımsız şikayetimi oluşturdum. Terbiyesizlik yapma.
kendi yazdıklarını okuyamıyor musun hepinizi rapor ettim moderatörde haklı bulduğu için hepinize uyarı vermiş önce insan olmayı öğrenin herkes stoklu almış satmak için sahibinden alsana şöyle yapsana diyip durmuşsunuz kar etmek için adamında vaktini çalmışsınız forum kültürünü öğrenin biraz
tekzip:aulaya karşı değilim bu yorumu bile ondan yazıyorum lakin konu sahibi ısrarla belirtmiş aula istemiyorum diye yaptığınız çok yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Akman55 dostum tartışarak konunu kirlettik kusura bakma müsait bi zamanda tekrar konu açarsın illaki yardımcı olurlar sana umarım gönlünce bişi alabilirsin iyi forumlar

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
kendi yazdıklarını okuyamıyor musun hepinizi rapor ettim moderatörde haklı bulduğu için hepinize uyarı vermiş önce insan olmayı öğrenin herkes stoklu almış satmak için sahibinden alsana şöyle yapsana diyip durmuşsunuz kar etmek için adamında vaktini çalmışsınız forum kültürünü öğrenin biraz
tekzip:aulaya karşı değilim bu yorumu bile ondan yazıyorum lakin konu sahibi ısrarla belirtmiş aula istemiyorum diye yaptığınız çok yanlış
Hala konu ile ilgisiz şeyler yazıyorsun. Baya iyi öğrenmişsin forum kültürünü. Benim kimsenin klavyemi almasına ihtiyacım yok. Şu an belli kişileri paylaşıp hedef gösteriyorsun. Konu ile alakasız şeyler yazma. Ben öncesinde hiçbir hakarette bulunmadım, kendisi okumayı bilmiyor musun diye çıkış yaptı ve cevabını verdim. Adalette varsa bu forumda bana verdikleri uyarıyı sanada verirler şu an sidik yarıştırıyorsun.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Hala konu ile ilgisiz şeyler yazıyorsun. Baya iyi öğrenmişsin forum kültürünü. Benim kimsenin klavyemi almasına ihtiyacım yok. Şu an belli kişileri paylaşıp hedef gösteriyorsun. Konu ile alakasız şeyler yazma. Ben öncesinde hiçbir hakarette bulunmadım, kendisi okumayı bilmiyor musun diye çıkış yaptı ve cevabını verdim. Adalette varsa bu forumda bana verdikleri uyarıyı sanada verirler şu an sidik yarıştırıyorsun.
kardeşim ben aula alamıyacağımı defalarca belirtmeme rağmen siz gelip beni aula aula diye darlarsanız ben de "okumayı bilmiyor musun" yazarım.
birde ben sanki aulanın daha iyi olduğunu bilmiyormuşum gibi vurguladıkça vurguluyorlar. Hem sizin yazdığınız mesajlarda çok saygılı değil hiç kusura bakmayın. Bu konu daha uzamasın.

Top Bottom