serwintes
80+ Gold
o kıoxıa elinde patlarBende aramadım neden kendim arayayım onlar bilgilendirsin.Hele birde bilgilendirmeden kioxia gönderirlerse işime gelir.
o kıoxıa elinde patlarBende aramadım neden kendim arayayım onlar bilgilendirsin.Hele birde bilgilendirmeden kioxia gönderirlerse işime gelir.
Sen aramayıp onların kioxia göndermelerini beklersen paranı çok daha yavaş şekilde geri alırsın 250 lira için uğraşmaya değmezBende aramadım neden kendim arayayım onlar bilgilendirsin.Hele birde bilgilendirmeden kioxia gönderirlerse işime gelir.
Patlamaz sen merak etme.İptal etmek başka,bilgilendirmeden farklı ürün göndermek başkao kıoxıa elinde patlar
Neden patlasın ki. Satın alan kişilerin şu an hiçbir şeyden haberi olmadığını düşün. Senin sipariş ettiğinin dışında bir ürün gönderiliyor sana. Sipariş verdikten sonra arayıp ürünü doğrulamanız gerekiyordu tarzında bir şey diyecek halleri yok sonucta.o kıoxıa elinde patlar
Yav 50 lira için diyip 250 liralık 256 gblik m2 aliyor ona ayar oluyorum. O 50 TL için kim bilir neler yaparsın...50 lira kar etmek için 4 5 tane çekenlere lafım. Üzerinize alınmayın gençler.
he sen dava falan açacan ben işine geliyor sandım pardon kankaPatlamaz sen merak etme.İptal etmek başka,bilgilendirmeden farklı ürün göndermek başka
kurumsal bir firma değil sanmıyorum iyi niyetli olduklarınıNeden patlasın ki. Satın alan kişilerin şu an hiçbir şeyden haberi olmadığını düşün. Senin sipariş ettiğinin dışında bir ürün gönderiliyor sana. Sipariş verdikten sonra arayıp ürünü doğrulamanız gerekiyordu tarzında bir şey diyecek halleri yok sonucta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni de aramadılar aramayı da düşünmüyorum. Farklı ürün gelirse o zaman arar tepki gösteririm.
Birlikte görücezhe sen dava falan açacan ben işine geliyor sandım pardon kanka
kurumsal bir firma değil sanmıyorum iyi niyetli olduklarını
valla vatan amazon falan olsa muhattabın var bunların iptal sistemi bile yok yaniBirlikte görücez
Hocam bilgilendirme yapmadan farklı ürün gönderirlerse ne işlem yapacaksınız benim de uğraşasım var.Patlamaz sen merak etme.İptal etmek başka,bilgilendirmeden farklı ürün göndermek başka
valla vatan amazon falan olsa muhattabın var bunların iptal sistemi bile yok yani
sitelerinde wdnin 240lığı mı ne var 450 TL herkese ondan gönderse o zaman reklam yapardı gelmiş muadil diye bamya kadar ssd gönderiyorlar
valla profesyonellikten uzak bir firma uğraşmayın iptal edip paranızı alınHocam bilgilendirme yapmadan farklı ürün gönderirlerse ne işlem yapacaksınız benim de uğraşasım var.
kasım ayı geçti artık o fiyatlar ,900 e almışsın uygun fiyatıSA, @Ckribrahim
Kasım ayı indirimlerinde 1TB M.2 SSD ler en ucuz yakalanan fiyatlar neydi ?
ben şuan 1TB M.2 SSD aldım 1000TL aldım ( Kuponla benden çıkan 915TL oldu )GOODRAM 1TB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD (2050MB Okuma / 1650MB Yazma) | ITOPYA
GOODRAM 1TB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD (2050MB Okuma / 1650MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile SSDPR-PX500-01T-80 ITOPYA'dawww.itopya.com
Keşke kasımda alsa mıydım, yoksa iyi fiyata mı çözdüm ?