Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

federalper

80+ Silver
Bende aramadım neden kendim arayayım onlar bilgilendirsin.Hele birde bilgilendirmeden kioxia gönderirlerse işime gelir.
Sen aramayıp onların kioxia göndermelerini beklersen paranı çok daha yavaş şekilde geri alırsın 250 lira için uğraşmaya değmez

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
o kıoxıa elinde patlar
Neden patlasın ki. Satın alan kişilerin şu an hiçbir şeyden haberi olmadığını düşün. Senin sipariş ettiğinin dışında bir ürün gönderiliyor sana. Sipariş verdikten sonra arayıp ürünü doğrulamanız gerekiyordu tarzında bir şey diyecek halleri yok sonucta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni de aramadılar aramayı da düşünmüyorum. Farklı ürün gelirse o zaman arar tepki gösteririm.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Oğuz Ünlüerler
Ben de ayni sekilde. Ugrasirsan diyorsunuz da. Thh ile konusurum derdinizi onlara anlatirsiniz derim.

serwintes

80+ Gold
Patlamaz sen merak etme.İptal etmek başka,bilgilendirmeden farklı ürün göndermek başka
he sen dava falan açacan ben işine geliyor sandım pardon kanka

Neden patlasın ki. Satın alan kişilerin şu an hiçbir şeyden haberi olmadığını düşün. Senin sipariş ettiğinin dışında bir ürün gönderiliyor sana. Sipariş verdikten sonra arayıp ürünü doğrulamanız gerekiyordu tarzında bir şey diyecek halleri yok sonucta.

Beni de aramadılar aramayı da düşünmüyorum. Farklı ürün gelirse o zaman arar tepki gösteririm.
kurumsal bir firma değil sanmıyorum iyi niyetli olduklarını

serwintes

80+ Gold
Birlikte görücez :D
valla vatan amazon falan olsa muhattabın var bunların iptal sistemi bile yok yani

sitelerinde wdnin 240lığı mı ne var 450 tl herkese ondan gönderse o zaman reklam yapardı gelmiş muadil diye bamya kadar ssd gönderiyorlar

En İyi Cevap
3
Patlamaz sen merak etme.İptal etmek başka,bilgilendirmeden farklı ürün göndermek başka
Hocam bilgilendirme yapmadan farklı ürün gönderirlerse ne işlem yapacaksınız benim de uğraşasım var.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İşte o çok saçma bi durum. Bi benzeri veya alt modeli filan da değil. Direkt tarihi eser göndereceklerini söylüyorlar. Tamamen bi amaç için böyle yapıldı. Önerilmemesi gereken siteler arasında adının yer alması gerekiyor.
valla vatan amazon falan olsa muhattabın var bunların iptal sistemi bile yok yani

sitelerinde wdnin 240lığı mı ne var 450 TL herkese ondan gönderse o zaman reklam yapardı gelmiş muadil diye bamya kadar ssd gönderiyorlar

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
SA, @Ckribrahim

Kasım ayı indirimlerinde 1TB M.2 SSD ler en ucuz yakalanan fiyatlar neydi ?

ben şuan 1TB M.2 SSD 1000TL 'e aldım ( Kuponla benden çıkan 915TL oldu )
Keşke kasımda alsa mıydım, yoksa iyi fiyata mı çözdüm ?

serwintes

80+ Gold
Hocam bilgilendirme yapmadan farklı ürün gönderirlerse ne işlem yapacaksınız benim de uğraşasım var.
valla profesyonellikten uzak bir firma uğraşmayın iptal edip paranızı alın

SA, @Ckribrahim

Kasım ayı indirimlerinde 1TB M.2 SSD ler en ucuz yakalanan fiyatlar neydi ?

ben şuan 1TB M.2 SSD aldım 1000TL aldım ( Kuponla benden çıkan 915TL oldu )
Keşke kasımda alsa mıydım, yoksa iyi fiyata mı çözdüm ?
kasım ayı geçti artık o fiyatlar ,900 e almışsın uygun fiyatı

Top Bottom