Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

serwintes

80+ Gold
Şaka bi yana o kadar kişiye ciddi firma dolandırıcak halleri yok dedik. Bi de dolandırıp kaçıyolarmış :D
valla bu forumda kurumsal yer dışı paylaşımları kaale almamak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bi yana o kadar kişiye ciddi firma dolandırıcak halleri yok dedik. Bi de dolandırıp kaçıyolarmış :D

biz oraya kart yazdık asıl orayı boşaltırlar mı o kafama takıldı

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
Sipariş tamamlandı olarak gözüküyor hala. Kargoya verilme filan olmadı :)
bakalım bide ssd gelirse bizim için baya komik olur
-forumun gazına gelmemek gerektiğini öğrenmiş oluruz :D

de ben bir şey diyeceğim madem bu adamlar kimseyi aramıyor kim niye gidip aradı adamları

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Çökün.

Okuma yazmayı bulamadım ama benzeri kendi sitesinde 3300 / 2200 olarak gösteriyor aynısı değil ama.

Bunun BC711 serisini 1 yıl kadar kullandığım HPnin Mini Hazır sistemleri ile gelen genelde Kurumsal cihazlarında bulunan Bir m2 kendi bilgisayarımda hız testinde 3400 e 3300 okuma ve yazma değeri vardı gayet hızlı Dramli bir m2 di PC711 nasıldır bilmiyorum

serwintes

80+ Gold
Bunun BC711 serisini 1 yıl kadar kullandığım HPnin Mini Hazır sistemleri ile gelen genelde Kurumsal cihazlarında bulunan Bir m2 kendi bilgisayarımda hız testinde 3400 e 3300 okuma ve yazma değeri vardı gayet hızlı Dramli bir m2 di PC711 nasıldır bilmiyorum
ustam patladı o iş ama bilgilendirmen için sağ ol

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bakalım bide ssd gelirse bizim için baya komik olur
-forumun gazına gelmemek gerektiğini öğrenmiş oluruz :D

de ben bir şey diyeceğim madem bu adamlar kimseyi aramıyor kim niye gidip aradı adamları
Hiç bilmiyorum işin o kısmını. Ben havale ile ödemesini yaptığım 1 siparişimi arayarak iptal ettirdim. 10-15 dakika içerisinde muhasebe arayıp iban istedi yolladı parayı. O sırada da yanlış ürün satışa kondu tarzında bir şey söylenmedi. Gelirse bir çok kişi içinden sövücek orası kesin.

serwintes

80+ Gold
Hiç bilmiyorum işin o kısmını. Ben havale ile ödemesini yaptığım 1 siparişimi arayarak iptal ettirdim. 10-15 dakika içerisinde muhasebe arayıp iban istedi yolladı parayı. O sırada da yanlış ürün satışa kondu tarzında bir şey söylenmedi. Gelirse bir çok kişi içinden sövücek orası kesin.
valla bana ssd lazımdı para değil :D

Top Bottom