Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL

serwintes

80+ Gold
2230 neden işe yaramıyor boyutu yüzündenmi ?
kanka steam deck destekliyor sadece kim ne yapsın onu iste dalga geçer gibi is yapıyorlar sitelerinde var wdnın musterı memnuyetı on planda olan bir firma olsa gonderırdı onu insanlar da derdi bu firma iyi diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
Ben arayp sordum. Sipariş ettiğiniz ürün gelecek diyorlar. Farklı bir ürün gelirse geri yollayabilirsiniz dediler. Al satçı açgözlü arkadaşlara farklı ürün yolluyorlarsa bilemem

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
kanka steam deck destekliyor sadece kim ne yapsın onu iste dalga geçer gibi is yapıyorlar sitelerinde var wdnın musterı memnuyetı on planda olan bir firma olsa gonderırdı onu insanlar da derdi bu firma iyi diye
M2 sogutucusu olan anakartlarda boyut onemli degilki soket uyup calissa yeter

serwintes

80+ Gold
Ben arayp sordum. Sipariş ettiğiniz ürün gelecek diyorlar. Farklı bir ürün gelirse geri yollayabilirsiniz dediler. Al satçı açgözlü arkadaşlara farklı ürün yolluyorlarsa bilemem
bu ne iğrenç bir dil ben mesela al satçı açgözlü arkadaşın değilim ve buradakiler dediği için aradım umarım eline 4 cm lik kioxia gelir de kalırsın öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
50 lira kar etmek için 4 5 tane çekenlere lafım. Üzerinize alınmayın gençler.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Millete laf atmak için saçma saçma şeyler yazıyorsunuz

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar 2230 olayi ne ya. Benim laptopa olacak mi? Nereden kontrol edebilirim olup olmayacagini?

federalper

80+ Silver
Gerçekten muadil ise sıkıntı yok. Ama hangi ürün vs öğrenmek lazım ya.

Hangi ürün kargolanacak onu öğrensek iyi olurdu muadil ise sorun yok bence, belki üstteki 2230 yerine düzgün bir şey gönderiyorlardır.
2230 https://www.trendyol.com/kioxia/ssd...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme beş para etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece 1 ürün aldım müşteri hizmetleri tarafından da aranmadım arayıp durumu sorduğumda böyle bir ürün olmadığını muadili olan (ama değil) 2230 kioxia vereceklerini ilettiler ilk alana da 1 adet ürün alana da 10 adet al sat için alana da 2230 kioxia gönderilecek

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL
2230 https://www.trendyol.com/kioxia/ssd...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme beş para etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece 1 ürün aldım müşteri hizmetleri tarafından da aranmadım arayıp durumu sorduğumda böyle bir ürün olmadığını muadili olan (ama değil) 2230 kioxia vereceklerini ilettiler ilk alana da 1 adet ürün alana da 10 adet al sat için alana da 2230 kioxia gönderilecek
Sonuçta bu 2230 olan kioxia yı usb kutu alıp kullanamayacakmıyız veya soğutucu ile anakarta sabitleyip takılmayacakmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,513
Üyeler
163,331
Son üye
Vebrone