Neler Yeni

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba, Türkiyede hyosung pek önerilmiyor parça ve usta sıkıntısı sebebi ile fakat usta sıkıntısı çok sıkıntı değil ama parça için hangi ülkelerde rahat bulunabiliyor parçası. Yaza doğru motor alacağım fakat kafamda ne alacağımı netleştirmeye çalışıyorum eğer avrupa içerisinde bulunuyorsa hyosung almayı düşünebilirim veya rahat bulup getirebileceğim bir ülke varsa eğer

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
Gürcistan dışında başka ülkelere gidebiliyorsan anca piyasası varsa orada bulabilirsin. Ben yinede parçası bol olan kroniksiz başka motorlara bakmanı öneririm.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
okr
Merhaba, Türkiyede hyosung pek önerilmiyor parça ve usta sıkıntısı sebebi ile fakat usta sıkıntısı çok sıkıntı değil ama parça için hangi ülkelerde rahat bulunabiliyor parçası. Yaza doğru motor alacağım fakat kafamda ne alacağımı netleştirmeye çalışıyorum eğer avrupa içerisinde bulunuyorsa hyosung almayı düşünebilirim veya rahat bulup getirebileceğim bir ülke varsa eğer
böyle bir konu açılmışken 125cc 70 bin liraya kadar alınabilecek motorlar nedir?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gürcistan dışında başka ülkelere gidebiliyorsan anca piyasası varsa orada bulabilirsin. Ben yinede parçası bol olan kroniksiz başka motorlara bakmanı öneririm.
Bulgaristandan getirebilirim haftalık olarak vs gidip geliniyor oradan getirtebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulgaristandan getirebilirim haftalık olarak vs gidip geliniyor oradan getirtebilirim
Ayrıca avrupadan kargo ile bulgaristana getirme şansımda var sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir konu açılmışken 125cc 70 bin liraya kadar alınabilecek motorlar nedir?
125 cc piyasasına vs hiç bakmadım ben fakat bir sürğ 125 cc öneri konusu var forumda, ben 250 lik düşünüyorum o yüzden 125 piyasalarına hiç bakmadım açıkçası

ben de 125'lik racing model bakiyorum, rs200 dısında tavsiyesi olan varsa söyleyebilir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,060
Üyeler
163,938
Son üye
beqtass
Top Bottom