Android Hyper OS 3.0 GELDİ Xiaomi 15t pro

Ekler

• Screenshot_2025-12-08-21-22-55-132_com.android.settings.webp
    Screenshot_2025-12-08-21-22-55-132_com.android.settings.webp
    104 KB · Hit: 30
Hyperos 3 eu hocam
Teşekkür ederim. Huawei telefonumda ayrı olarak konum servisini sunan firmalar da gözüküyordu; Google ve Huawei'in (sanırım) kendi servisi vardı. Dolayısıyla telefona ADB ile debloat ve Ungoogle işlemi yapınca da konum işlevi çalışıyordu yine. Ancak önceki kullandığım saf android arayüzlü cihazda sadece Google'ın konum hizmeti bulunuyordu ve onda aynı işlemi yapınca konum uygulamaları çalışmamaya başlamıştı.
Xiaomi cihaza geçiş yapmayı düşünüyorum yakında ve Google uygulamalarını kaldırınca yine aynı sorunun olup olmayacağını merak ettim o açıdan.

Teşekkür ederim. Huawei telefonumda ayrı olarak konum servisini sunan firmalar da gözüküyordu; Google ve Huawei'in (sanırım) kendi servisi vardı. Dolayısıyla telefona ADB ile debloat ve Ungoogle işlemi yapınca da konum işlevi çalışıyordu yine. Ancak önceki kullandığım saf android arayüzlü cihazda sadece Google'ın konum hizmeti bulunuyordu ve onda aynı işlemi yapınca konum uygulamaları çalışmamaya başlamıştı.
Xiaomi cihaza geçiş yapmayı düşünüyorum yakında ve Google uygulamalarını kaldırınca yine aynı sorunun olup olmayacağını merak ettim o açıdan.
Çin cihazlarda google olmadığını düşünürsek bir problem olacağını düşünmüyorum. Xiaomi alacaksanızda tavsiyem düz seri alın, sakın T, ve redmi işine girmeyin.

Xiaomi 15 var bana gelmicek galiba

Çin cihazlarda google olmadığını düşünürsek bir problem olacağını düşünmüyorum. Xiaomi alacaksanızda tavsiyem düz seri alın, sakın T, ve redmi işine girmeyin.
Yurt dışı Xiaomi 15 Global düşünüyorum. 15T Pro da aklımdaydı ancak throttle değerleri vesaire hoşuma gitmediğinden caydım.
EU ROM kurunca muhtemelen kendi konum uygulaması da gelir herhalde diye düşünüyorum, dediğiniz gibi sorun olmaz muhtemelen.
Bir tek yoğun AI kullanımı için 12GB ne kadar yeter diye düşünmekteyim. 16GB versiyonları sanırım sadece Çin cihazları, onlara da başka ROM kurulamıyor diye biliyorum.

Telefon nasıl ? Yurt dışı alacağım

Geri