Patriot Mehmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki Irak modeli geldi; taş çatlasın 2 haftaya gelir14t tr modeli var bana ne zaman gelir acaba
Benimki Irak modeli geldi; taş çatlasın 2 haftaya gelir14t tr modeli var bana ne zaman gelir acaba
x6 pro ya 9 gün kaldı bekliyoruz bakalımGeldi şuan 7.2 GB Xiaomi 15t pro telefonumda herkese hayırlı olsun izlenimlerimi paylaşacağım Alıntıyı görüntüle
Beklentim yüksek benim açıkçası umarım fazla ısındırmaz telefonux6 pro ya 9 gün kaldı bekliyoruz bakalım
Hayır telefonu direk aldım kullanıyorum,teyzem bu telefon kapanmıyor dedi bende üstüne gitmedimalakasız ama server kayıtlı mı
fazla ısınma olmaz reisim 1.5 yıldır kullanıyorum ısınma vs. hiç bir problem yaşamadımBeklentim yüksek benim açıkçası umarım fazla ısındırmaz telefonu
Benim telefon şuan 2.0 da acayip ısınıyor oyun oynarkenfazla ısınma olmaz reisim 1.5 yıldır kullanıyorum ısınma vs. hiç bir problem yaşamadım
x7 pro benimkide hala gelmediX7 pro gelmiş bana da 6.7 GB. Genelde ilk çıktığında sorun oluyor böyle guncellemelerde. İndirsem mi acaba?
İlk gelenler 15 serisi sonrası artık parça parça gelir diye düşünüyorum, gün gün hafta haftax7 pro benimkide hala gelmedi
Güncel HyperOS cihazlarda konum servis sağlayıcısı nedir, Google mı yoksa başka Çinli bir servis mi kullanılıyor? Konum ayarlarında gözüken hizmetten bahsediyorum. EU ROM kullanan varsa da belirtirse sevinirim.