Neler Yeni

Yardım hyper x cloud 2 amazon 2.elmi gönderiyor ?

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
beyler bişey sormak istiyorum ben kulaklıgımı amazondan aldım hatta 2 kez ilki geldiğinde 1 hafta kullandım bi problem çıktı değişime gönderim ve geri 0ı geldi şimdi sorunsuz kullanıyorum ama aklıma bi soru takıldı
letgoda bi ilan gördüm adamın kulaklıgında jelatinler hala duruyordu bana 2 kere 0 ürün gelmesine rağmen amazondan hemde ne bi jelatin ne bi poşet tarzı bişey vardı üstünde benımki 2.elmi yoksa :D

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
satıcı amazon mu?
galiba amazon satıcı amazon diyor
1685723428573.png

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
evet satıcı amazon bide adresinizin birazı gözüküyor ss i silin isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii sadece ilçenizi bilirler fakat genede uyarayım dedim
onda sıkıntı yok bilebilirlerde şimdi amazon 2.elmi gödneriyor yoksa :D

monitördede aynı sorunu yaşadım ölü piksel çıktı değişime gönderdim 2.monitör geldi hiç bi problem sıkıntı yoktu ama ayakların altında çizikler mevcuttu metal oldugu için galiba bilmiyoum ama acayip kuşkulanmıştım 2.elmi felan diyede arkasında jelatini duruyor ama sökmedim

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker

monitördede aynı sorunu yaşadım ölü piksel çıktı değişime gönderdim 2.monitör geldi hiç bi problem sıkıntı yoktu ama ayakların altında çizikler mevcuttu metal oldugu için galiba bilmiyoum ama acayip kuşkulanmıştım 2.elmi felan diyede arkasında jelatini duruyor ama sökmedim
amazon kendi satıcı olduğu için böyle bir hata yapmaz ürün yanlış bilmiyorsam yakın zamanda güncellendi en son seriden gönderildiyse o sebeple jelatinsiz olabilir diğer satan kişi de jelatinlere ellememiştir aklınıza takıldıysa yine müşteri hizmetlerine sorun ama dediğim gibi sanmıyorum

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
amazon kendi satıcı olduğu için böyle bir hata yapmaz ürün yanlış bilmiyorsam yakın zamanda güncellendi en son seriden gönderildiyse o sebeple jelatinsiz olabilir diğer satan kişi de jelatinlere ellememiştir aklınıza takıldıysa yine müşteri hizmetlerine sorun ama dediğim gibi sanmıyorum
galiba son seri hiç bi fikrim yok hocam her sene yenileniyor diye duymuştum

Top Bottom