7.1 kullanamazsın.Ses kartı Cs Go, Valorant gibi oyunlarda çok etkili mi? Kartı kullanmadan direkt jak girişi ile kulaklığı taksam çok şey kaybeder miyim?
KaybetmezsinSes kartı Cs Go, Valorant gibi oyunlarda çok etkili mi? Kartı kullanmadan direkt jak girişi ile kulaklığı taksam çok şey kaybeder miyim?
Ses kartı takılı denedim de sesi çok tizleştiriyor ve boğuk aktarıyor. Anakart ses portuna takmadığım için olabilir mi? Kasanın kendinden olan portuna taktımBir şey kaybetmezsin çoğu oyuncu stero kullanıyor zaten.
Dezavantajı ne olur?7.1 kullanamazsın.
Teşekkürler bilgilendirme içinJak ile bağlarsan kulaklığın değil anakartının ses kartını kullanır. Anakarta ya da kasa ön paneline takman bir şey değiştirmez gecikme ya da kalite konusunda. Kasa ön panelindeki jak girişinde bir sorun olmadığını var sayıyorum tabi.
7.1 Sadece sağ sol olarak değil ön arka gibi farklı yerlerden gelen sesleri de ayırt etmene yarıyor ama dediğim gibi çok da büyük kayıp değil. Müzik dinlerken güzel oluyor genelde. Sesin tiz gelmesine alışırsın belli bir süre sonra herkesin zevki farklı. Yani farklı ses kartları farklı ses karakterine sahip olabilir.
Teşekkürler bilgilendirme içinJak ile bağlarsan kulaklığın değil anakartının ses kartını kullanır. Anakarta ya da kasa ön paneline takman bir şey değiştirmez gecikme ya da kalite konusunda. Kasa ön panelindeki jak girişinde bir sorun olmadığını var sayıyorum tabi.
7.1 Sadece sağ sol olarak değil ön arka gibi farklı yerlerden gelen sesleri de ayırt etmene yarıyor ama dediğim gibi çok da büyük kayıp değil. Müzik dinlerken güzel oluyor genelde. Sesin tiz gelmesine alışırsın belli bir süre sonra herkesin zevki farklı. Yani farklı ses kartları farklı ses karakterine sahip olabilir.
yani bende cloud 2 olmasına rağmen 7.1 kullanmıyorum böyle de güzel ses kastırıyor gayet fakat sen kullanmak istersen ses kartına takmanı öneririm.Ses kartı takılı denedim de sesi çok tizleştiriyor ve boğuk aktarıyor. Anakart ses portuna takmadığım için olabilir mi? Kasanın kendinden olan portuna taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dezavantajı ne olur?