- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 23,386
Uğraşmayacağım.ofansif cevap vermekten vazgeçer misin adam akıllı soru sorduk
Uğraşmayacağım.ofansif cevap vermekten vazgeçer misin adam akıllı soru sorduk
hocam arkadaşınız büyük ihtimal gamepower mihawk sahibi ve içten içe ondan daha kaliteli bir kulaklığa sahip olmamanızı istiyor (tabii ki kişiliğini bilemem belkide fazla para harcamamanız geerektiğini düşünüyordur)bende aynısını düşünüyordum fakat arkadaşım çok önerdi çok fark olmaz dedi üstteki cevaba ne diyorsun bide
cloud 2 yi bugün sipariş verdim vatandan teşekkürler değerli yorumların içinhocam arkadaşınız büyük ihtimal gamepower mihawk sahibi ve içten içe ondan daha kaliteli bir kulaklığa sahip olmamanızı istiyor (tabii ki kişiliğini bilemem belkide fazla para harcamamanız geerektiğini düşünüyordur)
DEĞİL DEĞİL DEĞİL!!!!eğer yakın performans istiyorsan drop plus direk rakibi oluyor cloud 2 nin
Hayırlı olsun güle güle kullanıncloud 2 yi bugün sipariş verdim vatandan teşekkürler değerli yorumların için
Sadece gösteriliyor. Öyle değil.Drop Plus için şöyle diyim Kulaklık güzel C II rakibi olarak gösteriliyor
UydurmuyorumDEĞİL DEĞİL DEĞİL!!!!
Nereden uyduruyorsunuz abi? Drop Plus tamam iyi güzelde Cloud ll rakibo değil rakibi 500tl bandındaki kulaklıklar. Sacmalamayın lütfen!
Her gördüğüm YT videosuna inanayımUydurmuyorum
uWu uydurdum