hyper x cloud 2 vs gamepower Mihawk vs gamepower Ranger

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
850
hangisini almalıyım ve neden arkadaşlar yada bu bütçede ne önerirsiniz fps oyunları oynuyorum ve mikrofonu da önemli

tabikide hyperx cloud 2 fps oyunlarında mükemmel bir performansı var adamın nerden geldiğini anlamamanız imkansız fakat kablosuz ve daha ucuza bi tavsiyem olacak bu da iyidir çünki rampage fury x

Mihawk kaç TL? Cloud II Kaç TL? arada dağlar kadar fark var. Haliyle Cloud II çok daha iyi bir seçim olacaktır

eğer yakın performans istiyorsan drop plus direk rakibi oluyor cloud 2 nin
ama fury x al

hangisini almalıyım ve neden arkadaşlar yada bu bütçede ne önerirsiniz fps oyunları oynuyorum ve mikrofonu da önemli

HyperX kaliteli ve iyi mark alman daha iyi olur

bende aynısını düşünüyordum fakat arkadaşım çok önerdi çok fark olmaz dedi üstteki cevaba ne diyorsun bide
Hocam eğer Wireless bir kulaklık istersen Fury X benimde önerimdir.
Fakat Drop Plus için şöyle diyim Kulaklık güzel C II rakibi olarak gösteriliyor ve yarı fiyatında belki tercih edilebilir fakat Fury X daha mantıklı bir seçim olacaktır Drop Plus yerine. Ayrıca Fury X'in tasarımı C II'ye de benziyor

Her ne kadar iyi bir kulaklıkta olsa C II eski bir kulaklık 750 TL verilir mi biraz tartışılır. Fakat alıp 4-5 seneden beri kullanan bir çok insan var yani hala oldukça kaliteli bir kulaklık kendisi

1 Ferrarimi 2 tofaş mı?

dostum fiyat farkını ve daha kaliteli olduğunu biliyorum boş yorum yapmaya gerek yok arkadaşım kullanıyor çok önerdi o kafamı karıştırdı
Öyle soruya böyle cevap boş yorumla alakası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri