Bütçen ne kadar?Ne gibi
FPS oyunları içinse logitech ve razer' e bakbütçe değil de boyutu bu şekilde ve ağırlık olarak ise max olarak 65g diyebilirim
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse Benzer bir shapei varbütçe değil de boyutu bu şekilde ve ağırlık olarak ise max olarak 65g diyebilirim
haste wireless var çok ama çok memnunum mouse değiştirecek olsam yine aynısından alırdım 2 sene olucakhyperx pulsefire haste II nasıl?
wraithden başka cevap veremez knk bunlar anlamadın mı halawraith den başka?
knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu fareninhaste wireless var çok ama çok memnunum mouse değiştirecek olsam yine aynısından alırdım 2 sene olucak
hala kullanıyorum şuana kadar bir problem yaşamadım tekrar tavsiye ederim bugün bir mouse alıcak olsam yine aynısından alırım ama bu tercih kişiden kişiye göre değişir bunu biliyorsunuzwraithden başka cevap veremez knk bunlar anlamadın mı hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu farenin
kanka tutuş şeklini öğrenebilir miyim ben palm grip kullanıyorumda rahat mısın nasıl birde şarj konusunda beni bilgilendirir misin ne kadar gidiyorhala kullanıyorum şuana kadar bir problem yaşamadım tekrar tavsiye ederim bugün bir mouse alıcak olsam yine aynısından alırım ama bu tercih kişiden kişiye göre değişir bunu biliyorsunuz
(ben zamanında 1200tl almıştım altın o zaman 1200tl idi. 1gram altın karşılığında almış oldum kısaca, şimdi 1gr altın 3100tl dersek benim param eridi, 1900tl bugün için bedava.)
pahalı mouseların kullandıgı ozellıklerı sunan mouselar var gıdıpte 1000 lıraya kotu ozellıkler sunan razer logı mı onerelımwraithden başka cevap veremez knk bunlar anlamadın mı hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu farenin