Hyper x pulsefire haste 2 alınır mı?

Mantıksız daha iyi alternatifler var.

wraith den başka?
wraithden başka cevap veremez knk bunlar anlamadın mı hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haste wireless var çok ama çok memnunum mouse değiştirecek olsam yine aynısından alırdım 2 sene olucak
knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu farenin

knk bende almayı düşünüyorum şuanda 1900tl sence almalı mıyım bi arızası hatası oldu mu farenin
hala kullanıyorum şuana kadar bir problem yaşamadım tekrar tavsiye ederim bugün bir mouse alıcak olsam yine aynısından alırım ama bu tercih kişiden kişiye göre değişir bunu biliyorsunuz
(ben zamanında 1200tl almıştım altın o zaman 1200tl idi. 1gram altın karşılığında almış oldum kısaca, şimdi 1gr altın 3100tl dersek benim param eridi, 1900tl bugün için bedava.)

hala kullanıyorum şuana kadar bir problem yaşamadım tekrar tavsiye ederim bugün bir mouse alıcak olsam yine aynısından alırım ama bu tercih kişiden kişiye göre değişir bunu biliyorsunuz
(ben zamanında 1200tl almıştım altın o zaman 1200tl idi. 1gram altın karşılığında almış oldum kısaca, şimdi 1gr altın 3100tl dersek benim param eridi, 1900tl bugün için bedava.)
kanka tutuş şeklini öğrenebilir miyim ben palm grip kullanıyorumda rahat mısın nasıl birde şarj konusunda beni bilgilendirir misin ne kadar gidiyor

pahalı mouseların kullandıgı ozellıklerı sunan mouselar var gıdıpte 1000 lıraya kotu ozellıkler sunan razer logı mı onerelım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,214
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri