Einstein
80+ Platinum
Dahası
mobil veri ile mi deniyorsun?biliyorum hocam ama düşürenler var gördüm
mobil veri ile mi deniyorsun?biliyorum hocam ama düşürenler var gördüm
evet hocammobil veri ile mi deniyorsun?
fotografini atabilirmisiniz?
mi hesabını telefon numarası ile doğrulayın ve kurtarma e-postası ekleyip bir süre tekrar deneyin.evet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ikiside eklimi hesabını telefon numarası ile doğrulayın ve kurtarma e-postası ekleyip bir süre tekrar deneyin.
ama şimdi maili değiştireceğim hocam farklı mail gireceğimhocam ikiside ekli
oturumu kapatıp tekrar giriş yapıp deneyin.hocam ikiside ekli
ama şimdi maili değiştireceğim hocam farklı mail gireceğim
hocam telefona hard reset de attım aynı sorunu yaşadım 2 gün önceoturumu kapatıp tekrar giriş yapıp deneyin.
anladım belki bu video yardımcı olur.hocam telefona hard reset de attım aynı sorunu yaşadım 2 gün önce
bunu yapamıyorum
hocam sizede zahmet ettiriyorum kusura bakmayın videoyu izledim zaten bende daha fotoğrafta attığım gibi hata verdiği için bunu yapamıyorumanladım belki bu video yardımcı olur.
hocam sizede zahmet ettiriyorum kusura bakmayın videoyu izledim zaten bende daha fotoğrafta attığım gibi hata verdiği için bunu yapamıyorum
hocam konuda bölgeyi globale alın diyor global bende görünmüyor tr cihaz olduğu için midirbu konu yardımcı olur umarım.Haber - [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım
Xiaomi HyperOS Bootloader Açma Rehberi: Ön Gereklilikler: En az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık...forum.miuiturkiye.net
tamamdır hocam şimdi geldihocam konuda bölgeyi globale alın diyor global bende görünmüyor tr cihaz olduğu için midir
uygulama kota sınırına ulaşıldı diyor hocam ayın 14 ünde deneyin diyor deneyip tekrar dönüş yapacağım size hocam teşekkürlerhocam konuda bölgeyi globale alın diyor global bende görünmüyor tr cihaz olduğu için midir
tamamdır hocam şimdi geldi
goruntunu acamiyorumevet hocam
Hocam tekrar rahatsız ediyorum Xiaomi topluluğu uygulamasına girince önyükleyici kilidini aç yerine giriyorum kilidi aç diyorum 1 gün sonraya tarih veriyor şu saatte deneyin diyor ama o saatte tekrar denediğimde yine 1 gün sonraya tarih veriyor bu şekilde döngüye giriyorbu konu yardımcı olur umarım.Haber - [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım
Xiaomi HyperOS Bootloader Açma Rehberi: Ön Gereklilikler: En az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık...forum.miuiturkiye.net
bilgim yok bu sitede konu açın daha iyi yardımcı olurlar.Hocam tekrar rahatsız ediyorum Xiaomi topluluğu uygulamasına girince önyükleyici kilidini aç yerine giriyorum kilidi aç diyorum 1 gün sonraya tarih veriyor şu saatte deneyin diyor ama o saatte tekrar denediğimde yine 1 gün sonraya tarih veriyor bu şekilde döngüye giriyor