hyperos dan muiu düşürme

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-12 saat 18.38.16_8152c65f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-12 saat 18.38.16_8152c65f.jpg
    94.1 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizede zahmet ettiriyorum kusura bakmayın videoyu izledim zaten bende daha fotoğrafta attığım gibi hata verdiği için bunu yapamıyorum
bu konu yardımcı olur umarım.

hocam konuda bölgeyi globale alın diyor global bende görünmüyor tr cihaz olduğu için midir

hocam konuda bölgeyi globale alın diyor global bende görünmüyor tr cihaz olduğu için midir
tamamdır hocam şimdi geldi

tamamdır hocam şimdi geldi
uygulama kota sınırına ulaşıldı diyor hocam ayın 14 ünde deneyin diyor deneyip tekrar dönüş yapacağım size hocam teşekkürler

Hocam tekrar rahatsız ediyorum Xiaomi topluluğu uygulamasına girince önyükleyici kilidini aç yerine giriyorum kilidi aç diyorum 1 gün sonraya tarih veriyor şu saatte deneyin diyor ama o saatte tekrar denediğimde yine 1 gün sonraya tarih veriyor bu şekilde döngüye giriyor

Hocam tekrar rahatsız ediyorum Xiaomi topluluğu uygulamasına girince önyükleyici kilidini aç yerine giriyorum kilidi aç diyorum 1 gün sonraya tarih veriyor şu saatte deneyin diyor ama o saatte tekrar denediğimde yine 1 gün sonraya tarih veriyor bu şekilde döngüye giriyor
bilgim yok bu sitede konu açın daha iyi yardımcı olurlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,227
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri