Yardım Hypervisor crackli oyunlar türemeye basladi

kadir2733

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
97
Hypervisor crackli oyunlar türemeye basladi bunlari indirip oynayan varmi herkes bisey diyor acikcasi bende indirmeye korkuyorm yukleyen varsa yardimci olabilirmi

Çok riskli bu yöntem. Birisinde sorun oluşturmaması sende de sorun oluşturmayacağı anlamına gelmiyor, sana yükleyen birisi nasıl yardımcı olacak tam olarak?

Son düzenleme:
İlk çıktığı hali çok tehlikeli, kernel hatta driver (-1) altında çalışan bir yöntemdi fakat kısa sürede epey gelişti. Şu an sadece bir bat dosyası ile drm korumasını aşıyor. İlk çıktığında risk seviyesi %100 ise şu an %30larda diyebilirim ama asla bir proper crack kadar güvenli değil. Kişisel olarak hala tercih etmiyorum ama binlerce kişi kullanmaya başladı. Bana kalırsa artık yeni metot bu ve gittikçe gelişip yaygınlaşacak. Kullanıp kullanmamak kişinin ne kadar risk almak istediği ve o oyuna ne kadar aç olduğu ile ilgili.

Ben güvenemedin gittim hesap aldım 100₺ ye crimson desert için

Hypervisor crackli oyunlar türemeye basladi bunlari indirip oynayan varmi herkes bisey diyor acikcasi bende indirmeye korkuyorm yukleyen varsa yardimci olabilirmi
@TechGuy 'un dediğinin aynısı demeye gelmiştim her ne kadar risk azalmış bile olsa kötü niyetli bir '' oyun kırıcı '' eline geçerse veya bir tanesi kötüye kullanmaya başlarsa felç kalırız. Uzun süreler geçmeden biraz daha gelişmeden kullanmak hala riskli.

Geri