rgb miArkadaslar suanda yurt disindayim ve teknoloji magazasinda bu klavyryi gordum TL ye crvirdigimizde 600 kusurlu bisey. Bunun turkiye de stogunu bulamadim gelirmi stoklara yoksa buradanmi alayim?
HayirRGB mi
alma 200tl ekleyip türkiyede alloy fps pro rgb alirsin bu arada hangi ülkedesin bulabilirsen alloy elite rgb çok iyiHayir
Rgb takintim yok renk icin 200tl vermek sacma olur. Ama alloy elite rgb bi bakiyim.alma 200tl ekleyip türkiyede alloy fps pro RGB alirsin bu arada hangi ülkedesin bulabilirsen alloy elite RGB çok iyi
Elite rgb olan tkl degilki. Bu kalvye Alınır mı??alma 200tl ekleyip türkiyede alloy fps pro RGB alirsin bu arada hangi ülkedesin bulabilirsen alloy elite RGB çok iyi
Alicam ozaman.Türkiye'ye asla gelmicek gibi onun stockları biliyonmu . Kaç aydır yok.
Ama azcık daha verip alloy origins core almak daha mantıklı olur.Elite RGB olan tkl degilki. Bu kalvye Alınır mı??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alicam ozaman.
Azicik dedigin 300tl ben o paraya mouse alicamAma azcık daha verip alloy origins core almak daha mantıklı olur.
elite tkl değil olmasi gerekmez zaten e sporcu degilsen tkl dezavantajElite RGB olan tkl degilki. Bu kalvye Alınır mı??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alicam ozaman.
Yoo dezavantaj degil numpad zaten kullanmiyorum.elit
elite tkl değil olmasi gerekmez zaten e sporcu degilsen tkl dezavantaj
numpad kolaylik saglar tkl klavyeler daha pahali olur normal klavye alYoo dezavantaj degil numpad zaten kullanmiyorum.
Boş yapma TKL klavyeler masada daha fazla yer açarnumpad kolaylik saglar tkl klavyeler daha pahali olur normal klavye al