Razer Hunstman vs HyperX Alloy FPS PRO

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
956
Razer Hunstman tournament edition mu
Hyperx alloy fps pro mu

Razer linear optik switchlere sahip
hyperx ise cherry mx red.
Sizce sadece FPS oyunu oynayan biri hangi klavyeyi almalı. Elimde HyperX mevcut. Lakin bozuldu. Tekrardan aynı klavyeyi mi yoksa razer klavyeyi mi almalıyım.
2'side 1000 TL civarında.

Hyperx alloy fps pro mu

Sizce sadece FPS oyunu oynayan biri hangi klavyeyi almalı. Elimde HyperX mevcut. Lakin bozuldu. Tekrardan aynı klavyeyi mi yoksa razer klavyeyi mi almalıyım.
bende bu var öneririm

Razer'im Tournument edition klavyeleri bence alınmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Razer'im Tournument edition klavyeleri bence alınmaz.
Niçin hocam
Post automatically merged:

bende bu var öneririm
Hocam TKL arıyorum

Hyperx alloy fps pro mu

razer te suan piyasada 1000 tl ustu fiyatinin hakkini veren nadir klavyelerdendir siddetle tavsiye ederim yuzde 60 klavye isterseniz
kemove snowfox 61 oneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Scope rxin tklsini alın

Yada razerin mini bir klavyesi vardı unuttum çok efsane klavyedir

Scope rxin tklsini alın

Huntsman mini olabilir

Scope rxin tklsini alın

Huntsman mini olabilir
hocam huntsman mini hic de oyle efsane bir klavye degil 30 dolarlik klavyeden farki yok kasasi kotu bir plastik malzemeden yapilma stabilzerleri berbat switchlerinden ful yay sesi geliyor ve fiaytini kesinlikle hak etmiyor o klavyeye maksimum 500 tl veririm

hocam huntsman mini hic de oyle efsane bir klavye degil 30 dolarlik klavyeden farki yok kasasi kotu bir plastik malzemeden yapilma stabilzerleri berbat switchlerinden ful yay sesi geliyor ve fiaytini kesinlikle hak etmiyor o klavyeye maksimum 500 TL veririm
Hocam onu alip ustune de lube alinmasi gerek

Hocam onu alip ustune de lube alinmasi gerek
Lube almak ? Dostum zaten adam okadar para veriyor klavyeye bide lube la mi ugrasicak kotu olan birsey lubelayarak mi duzeltecek klavye lubelamak sessizlestirebilir fakat hissiyati azaltir ve lubelasa bile switch kalitesini degistirmez bu ve hala malzeme kalitesi cok kotu

Lube almak ? Dostum zaten adam okadar para veriyor klavyeye bide lube la mi ugrasicak kotu olan birsey lubelayarak mi duzeltecek klavye lubelamak sessizlestirebilir fakat hissiyati azaltir ve lubelasa bile switch kalitesini degistirmez bu ve hala malzeme kalitesi cok kotu
yalnız razerin klavyelerinde lube için switchleri açmak gerekmez o yüzden dedim yoksa biliyorum plastik olduğunu ama lube able olması sayesinde iyi bir klavye zaten ayrıca lube hissiyatı azaltmaz

yalnız razerin klavyelerinde lube için switchleri açmak gerekmez o yüzden dedim yoksa biliyorum plastik olduğunu ama lube able olması sayesinde iyi bir klavye zaten ayrıca lube hissiyatı azaltmaz
Lube hissiyati azaltir cunku icine kati-sivi bir yag sıkiyorsunuz ve bu yag basimi yumusatir boyleliklede hissiyat azalir ayrica razer in optical switchlerinde hot swap ozelligi yoktur lehim yapmak gerekir lehim yapmadan bir klavye lube lamak isterseniz hot swap ozelligine sahip bir klavye almaniz gerekir

Geri