❌İndirim Bitti! Hyperx Amada 25" 6999 TL

Xkisisi

80+
Reaksiyon skoru
17

Ekler

• resim_2023-05-17_105436128.png
    resim_2023-05-17_105436128.png
    140.8 KB · Hit: 79

Fiyat karşılaştırma sitelerinde 8299 TL 27 inc değildir. 25 inc versiyon alana hayırlı olsun.

Full HD güzel bence yercih edilebilir.
Yeni bir monitöre benziyor yeni değilse linç etmeyin hemen ilk alıcılarından olmak kimse istemez ama çok param var zenginim bir sıkıntısı olsada bana maddi durumumu etkilemez diyen arkadaşlar varsa ürünü buyursrunlar alsınlar bizede inceleme yapsınlar ister asus olsun ister msi yeni çıkan mal hemen alınmaz.

yanılmıyorsam ya valoda ya da cs turnuvasında bu monitörü görmüştüm göz ucuyla

Yeni bir monitöre benziyor yeni değilse linç etmeyin hemen ilk alıcılarından olmak kimse istemez ama çok param var zenginim bir sıkıntısı olsada bana maddi durumumu etkilemez diyen arkadaşlar varsa ürünü buyursrunlar alsınlar bizede inceleme yapsınlar ister asus olsun ister msi yeni çıkan mal hemen alınmaz.
27 inc olanı çok övmüşlerdi. HyperX, bir nevi HP ve genelde insanlar ayağı için alıyor sanırım 27 sine yükseldim de maalesef hemen stok bitti.
Post automatically merged:

1080p 240hz için pahalı değil mi sanki
Kuzenim yeni asus 280 aldı ama overclock 280 i 7200 ödedi bence ayak farkına değebilir birde IPS bence fena değil. Diğer sitelerde hep 8299 TL civarında

27 inc olanı çok övmüşlerdi. HyperX, bir nevi HP ve genelde insanlar ayağı için alıyor sanırım 27 sine yükseldim de maalesef hemen stok bitti.

Kuzenim yeni asus 280 aldı ama overclock 280 i 7200 ödedi bence ayak farkına değebilir birde IPS bence fena değil. Diğer sitelerde hep 8299 TL civarında
Hyperx hp zaten direkte ben hyper x monitörleri tavsiye etmiyorum

Hm valla ne bileyim hyperx kullanan var mı ki

Bilemiyorum diğer 27 inc alan çok var galiba ama bu model daha yeni yeni satılıyor. İncelemelerine bakıyorum 4-5 ay diyor eski bir cihaz değil. "İncelemeler 27 inc e aittir."

1080P bu devirde çok spesifik bir kategori. Yani yalnızca Fortnite, Valorant, CSGO vb. oyunlar oynamak için alınabilir bence. Çünkü 2k ile arasındaki fark çok belli oluyor. 2k-4k arası fark çok iyi görüşü olanlar dışındakiler için çok da belli olmayabilir ama 1080p ile 2k arası çok bariz. Ona göre düşünün derim ben.

Benim monitörüm 1080p yazılımsal olarak Nvidia dan 2k yaptım. Çok fark göremedim sanki ama gerçeği çok daha iyi olabilir. 2k yı bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,799
Üyeler
190,978
Son üye
Saksı .Alkan
Geri