İkinci elde kendi iline filtre koy sıfır kapalı kutu satanlar vardır, indirime girmeyebilir ama cloud 2 alacağıma blackshark v2 x alırdım bilgin olsun. Cloud 2 kronik dip ses sorunlupahalıya kaçıyor indirime girer mi
Neye dayanarak ?Alınır tabi ki razer yerine cloud 2 şiddetle öneririm.
Artics 3 2019 edition iyi midir??İkinci elde kendi iline filtre koy sıfır kapalı kutu satanlar vardır, indirime girmeyebilir ama cloud 2 alacağıma blackshark v2 x alırdım bilgin olsun. Cloud 2 kronik dip ses sorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi bütçen yetiyorsa usb li versiyonu almanı öneririm
Klavye ve mousem razer ön yargı değil kulaklık konusunda hyperx daha iyi her türlü yoksa ön yargım felan yokNeye dayanarak ?
sende biraz razer ön yargısı var sanırım
Hocam biraz eskide kaldı bi de onlarda kronik arka mikrofon tuşu ve kulaklık padinin uzun süre dayanmaması gibi problemler var. Mikrofonu ve ergonomisi iyi rahatlığı iyi kafanıza tam oturur kafa bandı var ve hafiftir de. Ses kasma konusunda bir şey diyemem oyun oynamadım hiç ama müzik dinlemek video izlemek için iyi.Artics 3 2019 edition iyi midir??
hocam 10 dan fazla kulaklık kullandım standart gamer olmama rağmen benim için en önemli şeylerden biri mikrofon biri duyduğum sesin temizliği ve biri de dip ses sorunu bu yüzden g pro x kullanıyorum ama pro x im olmasaydı blackshark v2 kullanırdım. Cloud 2 kullandım uzun süre dip sesi çözemedim yenisini gönderdiler onda da aynısı oldu. Özellikle bu yeni sürümünde yaşadım içinden çantası çıkmayan sürümde. Bu sorun tek bana ait değil. Kulaklık eskidi artık salın lütfenKlavye ve mousem razer ön yargı değil kulaklık konusunda hyperx daha iyi her türlü yoksa ön yargım felan yok
Razer fanı birisi olarak söylüyorum, Cloud 2 kablolu modelini sattım. Blackshark v2 usb alacaktım param yetmediği için v2x aldım. V2x'i aldığım gün iade edip gidip cloud 2 wireless aldım. Bütün ekipmanlarım razer sadece kulaklığım hyperx bu arada.İkinci elde kendi iline filtre koy sıfır kapalı kutu satanlar vardır, indirime girmeyebilir ama cloud 2 alacağıma blackshark v2 x alırdım bilgin olsun. Cloud 2 kronik dip ses sorunlu
tabi bütçen yetiyorsa usb li versiyonu almanı öneririm
Ben onun yerine corsair void elite öneririm çok rahat ve konforlu bir kulaklık kendim de kullanıyorum tavsiye ederimAlınır mı? alınmazsa hangi kulaklık alınır?