Neler Yeni

HyperX Cloud 2 Alınır mı?

Whitehool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammet
Bütçe
1300
Alınır mı? alınmazsa hangi kulaklık alınır?

Whitehool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

El-Turco

80+ Bronze
pahalıya kaçıyor indirime girer mi
İkinci elde kendi iline filtre koy sıfır kapalı kutu satanlar vardır, indirime girmeyebilir ama cloud 2 alacağıma blackshark v2 x alırdım bilgin olsun. Cloud 2 kronik dip ses sorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi bütçen yetiyorsa usb li versiyonu almanı öneririm

hohohoho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet kemer
Alınır tabi ki razer yerine cloud 2 şiddetle öneririm.

Helixo

80+ Bronze
cloud 2 ye en fazla 600 800 tl verilir 1000 tl üstü değmez

Whitehool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci elde kendi iline filtre koy sıfır kapalı kutu satanlar vardır, indirime girmeyebilir ama cloud 2 alacağıma blackshark v2 x alırdım bilgin olsun. Cloud 2 kronik dip ses sorunlu

Artics 3 2019 edition iyi midir??

hohohoho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet kemer
Neye dayanarak ?

sende biraz razer ön yargısı var sanırım
Klavye ve mousem razer ön yargı değil kulaklık konusunda hyperx daha iyi her türlü yoksa ön yargım felan yok

El-Turco

80+ Bronze
Artics 3 2019 edition iyi midir??
Hocam biraz eskide kaldı bi de onlarda kronik arka mikrofon tuşu ve kulaklık padinin uzun süre dayanmaması gibi problemler var. Mikrofonu ve ergonomisi iyi rahatlığı iyi kafanıza tam oturur kafa bandı var ve hafiftir de. Ses kasma konusunda bir şey diyemem oyun oynamadım hiç ama müzik dinlemek video izlemek için iyi.

Klavye ve mousem razer ön yargı değil kulaklık konusunda hyperx daha iyi her türlü yoksa ön yargım felan yok
hocam 10 dan fazla kulaklık kullandım standart gamer olmama rağmen benim için en önemli şeylerden biri mikrofon biri duyduğum sesin temizliği ve biri de dip ses sorunu bu yüzden g pro x kullanıyorum ama pro x im olmasaydı blackshark v2 kullanırdım. Cloud 2 kullandım uzun süre dip sesi çözemedim yenisini gönderdiler onda da aynısı oldu. Özellikle bu yeni sürümünde yaşadım içinden çantası çıkmayan sürümde. Bu sorun tek bana ait değil. Kulaklık eskidi artık salın lütfen

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU

Razer fanı birisi olarak söylüyorum, Cloud 2 kablolu modelini sattım. Blackshark v2 usb alacaktım param yetmediği için v2x aldım. V2x'i aldığım gün iade edip gidip cloud 2 wireless aldım. Bütün ekipmanlarım razer sadece kulaklığım hyperx bu arada.

Kablolu model için evet kronik dip ses sorunu var ama ses seviyesini 55'e çektiğinde bir dip ses almıyorsun ve 55 de ki ses seviyesi birçok kulaklıktan çok daha fazla ses veriyor. Bütçen o kadarsa ve FPS oynuyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom