Neler Yeni

HyperX Cloud 2 Alınır mı?

El-Turco

80+ Bronze
Ben onun yerine corsair void elite öneririm çok rahat ve konforlu bir kulaklık kendim de kullanıyorum tavsiye ederim
Evet bu da iyi ama biraz pahalı sanki fiyatları be oldu tsm bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer fanı birisi olarak söylüyorum, Cloud 2 kablolu modelini sattım. Blackshark v2 usb alacaktım param yetmediği için v2x aldım. V2x'i aldığım gün iade edip gidip cloud 2 wireless aldım. Bütün ekipmanlarım razer sadece kulaklığım hyperx bu arada.

Kablolu model için evet kronik dip ses sorunu var ama ses seviyesini 55'e çektiğinde bir dip ses almıyorsun ve 55 de ki ses seviyesi birçok kulaklıktan çok daha fazla ses veriyor. Bütçen o kadarsa ve FPS oynuyorsan kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam v2x de ses kartı yok v2 ile arasında fark var. Cloud 2 wireless için bi şey diyemem kullanmadım ama kesinlikle daha pahalıdır yani wireless alsam yine onu alır mıyım muamma. İçimde biraz g733 aşkı var onu da denemek istiyorum nasip olursa. Forumda konusunu açarım belki

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
ben internet cafede yıllarca hor kullanılmış 2.el cloud 2 aldım gayet memnunum
500 tl ye aldım bu arada

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Alınmaz
Blackshark V2 USB olanı alabilirsin
Niye alınmaz kardeşim ben aldım 10 15 gündür kullanıyorum fps oyunlarında mükemmel ötesi kusursuz çoğu yayıncı bile bunu kullanıyor neye dayanarak alınmaz diyorsun

Can...

80+ Platinum
Alınır mı? alınmazsa hangi kulaklık alınır?
HyperX cloud 2 alabilirsin gönül rahatlığıyla kullanıyorum 1 senedir dip ses sorunu vs yaşamadım gayet performanslı mis gibi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Evet bu da iyi ama biraz pahalı sanki fiyatları be oldu tsm bilmiyorum
1300 tl olan rgbli 1100 tl olan rgbsiz 7.1 surround olan 2000 tl olan ise wireless zaten akakçeden bakabilirisn

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
Ben de kulaklık almadan önce bilen insanlara danışmıştım ortak görüş genellikle HyperX cloud 2 al geç söylemiydi. 1200 liraya aldım ben kulaklığı dip ses sorunu yok ki aldığın kulaklık da dip ses olsa bile geri iade edersin hangi marka olduğu çok önemsiz hangi firmadan aldığın daha önemli. Kulaklık gelip kullanmaya başlayınca HyperX cloud 2 al diyenleri daha iyi anladım. Sıfır sıkıntı ve fps oyunlarında gayet başarılı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Veviel

80+
kullanıyordum fps oyunu oynuyorsan öneririm fakat 3-4 ay sonra benim kulaklığın baslarının cızırdadığını farkettim bu olaydan 2-3 gün sonra kulaklığın basları patladı sesleri bozuldu iade ettim şuanki fiyata değmez (bence)

Son düzenleme:

Ensy58

80+ Bronze
Cloud 2 özellikle fps için güzel kulaklık ben de var fakat ben ucuzken aldım şuan ki fiyatta alınmaz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanıyordum fps oyunu oynuyorsan öneririm fakat 3-4 ay sonra benim kulaklığın baslarının cızırdadığını farkettim bu olaydan 2-3 gün sonra kulaklığın basları patladı sesleri bozuldu iade ettim şuanki fiyata değmez (bence)
Aga o da senin şanssızlığın olmuş ben 9 aydır kullanıyorum hiç bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom